depurtat.ro

Gama de produse Samsung acopera de la produse petrochimice pana la nave martimite si zgarie nori, insa brandul principal Samsung Electronics produse electronice de calitate, in mod special televizoare smart, telefoane mobile, tablete si sisteme audio. Seria de soundbar-uri Samsung HW acopera orice buget, entry level-ul HW-K360 (cu preturi in jurul valorii de 150 de euro) si pana la flag ship-ul Samsung HW-K950 Dolby Atmos, ce costa un pic peste 1000 de euro. Astazi ne indreptam atentia asupra unui model de buget, Soundbar-ul Samsung HW-K450, aflat acum si intr-o promotie de reducere de pret la eMAG.

depurtat.ro

Pret foarte bun astazi pentru Samsung Soundbar HW-K450EN

Amplificatorul de 160 watti al barii de sunet Samsung HW-K450 este completat de un subwoofer de 6 inchi de 140 watt, de aici si puterea totala de 300 watt mentionata in specificatiile tehnice. Evident, nu va dudui cartierul de la aceste boxe insa apartamentul sau casa dvs. va beneficia de un sunet clar, puternic si de inalta fidelitate.

Nu ar trebui sa va asteptati la o calitate a sunetului ca la cinematograf, totusi vorbim de un sistem audio 2.1 insa pentru pretul platit veti primi mai mult decat aveti nevoie pentru utilizarea casnica. Software-ul Surround Sound Expansion reuseste sa creeze foarte bine sunetul surround, iar pentru o experienta completa, parerea noastra este ca ar trebui sa aveti in vedere kitt-ul wireless Samsung SWA-8000S ce adauga suplimentar 80W.

Parerile cunoscatarilor de pe site-urile de profil este ca Soundbar-ul Samsung HW-K450 este un sistem audio 2.1 special intrucat nu doar ca va potenta sistemul audio al televizorului smart Samsung cat si pentru faptul ca se preteaza sa fie upgradat usor si ieftin in viitor la un sistem true surround 5.1 cu ajutorul unui kitt wireless Samsung SWA-8000S/EN Soundbar. Ideal pentru camere medii si mari, soundbar-ul Samsung HW-K450 este recomandat televizoarelor cu diagonala de pana in 50 de inch.

Televizoarele Samsung se pot conecta la soundbarul HW-K450 wireless utilizand tehnologia Bluetooth specifica TV Sound Connect. Datorita acestei tehnologii nu veti umple living-ul cu cabluri suplimentare si nici nu veti ocupa un slot HDMI al TV-ului. TV Sound Connect nu este prezent pe orice model de televizor Samsung, asa ca ar fi bine sa verificati specificatiile televizorului dvs.

Suportul Bluetooth va va permite sa redati muzica nu doar de pe televizor ci si de pe orice device ce permite o conectare bluetooth, practic de pe orice smartphone, tableta, fie el Android / iOS sau Windows, laptop sau Desktop PC. Imperecherea device-ului cu soundbarul este foarte, foarte simpla si veti putea reda din orice colt al casei, instant, fisiere audio catre Soundbar.

Ca si moduri de sunet presetate, Soundbarul Samsung HW-K450 ofera 5 variante ce imbunatatesc fidelitatea audio: music, movie (potenteaza efectele de sunet surround), clear voice (adauga claritate vocii intr-un talk show de exemplu), sports (o acustica mai penetranta) si night mode-ul ce egaleaza sunetele pentru o discretie acustica.

Soundbar Samsung HW-K450EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru

Soundbar Samsung HW-K450EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru

Pe parte de conectivitate soundbar-ul Samsung HW-K450 permite conectarea unei mufe minijack de 3.5mm (pentru casti de exemplu), o conexiune in/out HDMI, RCA, Optical Toslink, Coaxial digital audio, un subwoofer wireless la 2.4GHz si Bluetooth.

otter.ro

In concluzie, Soundbar-ul Samsung HW-K450 are pe langa avantajele ce tin de design (un aspect slim, posibilitatea de montare pe perete, ledurile de lumina) si capabilitati tehnice de exceptie pentru un soundbar din gama celor mai ieftine, precum un subwoofer de efect cu raza suficienta de actiune, posibilitatea conectarii unor boxe rear wireless si un sunet foarte bun in aceasta gama. Dezavantajul este oarecum implicit si deriva din categoria sa de pret, de exemplu canalelele 2.1 care limiteaza oarecum surround-ul (insa pentru un Dolby Digital ar trebui sa platiti de 4 ori mai mult si nu orice televizor Samsung suporta 5.1) si lipsa kitt-ului de instalare pe perete.

Pret foarte bun la Soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless

Pret foarte bun la Soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless

Pret foarte bun astazi pentru Samsung Soundbar HW-K450EN

Pachetul comercial al Soundbar-ului Samsung HW-K450 contine o telecomanda cu baterie lithium, doua cabluri pentru conectare A/C – unul pentru soundbar si altul pentru subwoofer -, un adaptor AC/DC, un cablu optic Toslink, cateva accesorii si ghidul de montare pentru perete impreuna cu manual de utilizare.

Soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless

Soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless

Soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru

Soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru

Daca esti interesat de un Soundbar Samsung, atunci iti recomandam:

Alte soundbar-uri care merita atentia ta:

answear.ro