Orice conversație are mai mult succes cu un zâmbet strălucitor, care spune adesea mai mult decât cuvintele. Aceasta deoarece dezvăluie siguranța de sine, atât de importantă. Dar dacă dinții dvs. nu au culoarea ideală? Vă ajută pasta de dinți pentru albire! Am ales cele mai bune paste pentru albirea dinților și vă prezentăm avantajele fiecăreia.

Care este culoarea normală a dinților?

Niciun dinte nu este alb ca zăpada, de la natură. Stomatologia modernă distinge trei culori de bază, în funcție de nuanța dentinei (al doilea strat al dintelui): galben, gri și maro. Intensitatea culorii este în mare măsură determinată de grosimea smalțului (primul strat al dintelui), prin care strălucește dentina. O puteți însă ameliora: chiar dacă nuanța de bază este dictată de genetică, o colorație nedorită poate fi cauzată și de fumat, de o igienă dentară deficitară sau de consumul de cafea și de vin roșu.

Pasta pentru albire: o soluție excelentă!

Placa dentară necurățată absoarbe coloranții din alimente și din băuturi, ceea ce poate închide culoarea dinților cu câteva nuanțe. Dacă doriți o schimbare, trebuie să învățați mai întâi tehnicile adecvate de curățare dentară. Îngrijirea regulată și atentă la domiciliu, cu paste de albire a dinților, poate duce la schimbarea dorită, în câteva săptămâni. O albire intensă trebuie însă efectuată doar după consultarea unui dentist. Îngrijirea inadecvată poate avea drept rezultat, în locul unui zâmbet strălucitor, deteriorarea dinților și a gingiilor…

Ce conțin pastele de dinți pentru albire?

Pastele pentru albirea dinților funcționează excelent, în principal datorită conținutului de componente abrazive, care îndepărtează mecanic și ușor pigmenții fixați – ceea ce este însă complet nepotrivit, de exemplu, pentru dinții sensibili. Acțiune de albire au și enzimele, cărbunele activ (pastă de dinți neagră) sau peroxidul, care este utilizat și în albirea profesională la cabinetul dentar. Cea mai bună pastă de albire trebuie să îndepărteze cât mai bine petele pigmentare, afectând cât mai puțin smalțul. Dar fiecare dantură are particularitățile sale.

Cele mai bune paste pentru albirea dinților

Set albire dinti Pudra Organica din carbune activ 100% naturala

Set albire dinti Pudra Organica din carbune activ bambus, naturala 100%, Pasta si Periuta ecologica de dinti cu carbune activat. Ajuta la eliminarea petelor rezultate din fumat intr-un mod mai eficient, si va face dintii albi si stralucitori. O alternativa sanatoasa pentru dintii si gingii mai albe fara ingrediente toxice, fluoruri sau inalbitori. Curata dintii, intareste smaltul, imbunatateste sanatatea gingiilor si improspateaza respiratia. Indeparteaza petele de cafea, ceai, vin si tutun, in mod natural!

Cele mai eficiente paste de dinti cu efect de albire
Set albire dinti Pudra Organica din carbune activ bambus, naturala 100%, Pasta si Periuta ecologica de dinti cu carbune activat

Formule de siguranta: formula poate proteja dintii in profunzime, impiedica formarea petelor de pe dinti si mentine efectul de albire pentru o perioada lunga de timp. Produsele sunt fabricate cu ingrediente naturale, pe baza de plante si / sau organice si nu includ chimicale dure. Veti fi uimiti de cat de curata va simtiti gura! Efectele vor apare dupa minim 3 zile de folosire.

Pasta cu efect de albire Opalescence Whitening

Excelenta pastă cu efect de albire și abraziune redusă Opalescence Whitening înlătură delicat petele superficiale, pentru dinți mai albi cu până la 2 nuanțe, după o lună de folosire. Conține și fluorură de sodiu, care ajută la întărirea smalțului dentar și favorizează sănătatea cavității bucale.

Opalescence Whitening pasta de dinti pentru albire cu flor

Pasta albire Swissdent Extreme

Peroxidul de calciu micronizat, conținut de pasta de dinți pentru albire intensă Swissdent Extreme, decolorează pigmenții de pe suprafața dinților și din denivelările smalțului. Asupra colorației externe mai acționează și enzimele naturale din fructe, papaina și bromelaina, iar adaosul de coenzima Q10 are grijă de sănătatea gingiilor. O pasta de dinti pentru albirea rapida a dintilor de nota zece!

Pasta intensa de albire a dintilor Swissdent Extreme

Pasta albire My White Secret Toothpaste Classic Mint

Setul pentru dinți albi și strălucitori My White Secret Toothpaste Classic Mint poate constitui un cadou excelent, dar credem că-l veți păstra pentru dvs. :-). Conține un duo complementar – de paste de dinți speciale pentru zi și pentru noapte. Pasta de dinți pentru zi acționează ca un antioxidant și protejează dinții pe parcursul zilei, împotriva formării petelor de la alimente și de la băuturi, iar pasta de seară, cu adaos de cărbuni negri, albește dinții și fortifică smalțul pe timpul nopții.

Acum puteți avea un zâmbet strălucitor, datorită setului de albire a dinților My White Secret Toothpaste, care conține o pastă de dinți de zi și una de noapte, pentru dinți strălucitor de albi!

White Pearl NanoCare Whitening

Dinți de aur? În niciun caz. Ce ziceți însă de îngrijirea dinților cu aur? Pasta de dinți White Pearl NanoCare Whitening conține nanoparticule de aur de 24 de carate, care mențin cavitatea bucală proaspătă și sănătoasă. Albirea dinților cu ajutorul cărbunilor negri asigură un zâmbet strălucitor, iar smalțul este remineralizat cu extracte de propolis și de ceai verde.

Pastă de dinți cu nanoparticule de aur și carbon activat White Pearl NanoCare Whitening

MEDIBLANC Dental Care White Time Set

Setul cadou de îngrijire pentru dinți albi și strălucitori, MEDIBLANC Dental Care White Time Set conține trei paste de dinți unice, pentru albire. Toate conțin hidroxiapatită minerală 100% naturală, care albește vizibil dinții, fără acțiune abrazivă. În plus, una dintre paste este îmbogățită cu extracte de mușețel și de salvie, care favorizează contractarea și calmarea gingiilor. Deci, dacă aveți încredere în forța naturii, alegerea este clară!

Pasta de dinti Carbune Efect Albire Naturala Black PlaKKontrol

Albire naturala, fara chimicale cu impact negativ si agresiv asupra dintilor si organismului. Carbunele activ (nanoparticole) este incorporat in niste cavitati care formeaza 80 % din compozitia pastei de dinti, care contribuie la atragerea placii bacteriene si indepartarea petelor dintilor cauzate de fumat si alimente colorate, pastrand astfel culoarea naturala a dintilor, fara utilizarea unor agenti chimici agresivi.

Cele mai eficiente paste de dinti cu efect de albire

Carbunele activ datorita proprietatilor purificante si detoxificante, ajuta la neutralizarea, eliminarea si indepartarea toxinelor produse de bacterii, cauza mirosurilor neplacute.

Indicata in special persoanelor ce au frecvent inflamatii gingivale, boli parodontale dar si persoanelor care isi doresc sa aiba o igiena orala completa, folosind produse specializate, cat mai apropiate de natura, si fara sa apeleze la substante chimice, de cele mai multe ori nocive organismului. Pasta de dinti Black Plakkontrol este poate cea mai ieftina pasta de dinti cu efect eficient de albire.

My Magic Mud Activated Charcoal

Pasta de dinți neagră, cu efect de albire și cărbuni activi, My Magic Mud Activated Charcoal îndepărtează eficient pigmentarea nedorită și, totodată, curăță bine dinții. Compoziția sa, pe bază de ingrediente naturale, fără fluor, elimină toxinele din cavitatea bucală, iar aroma de mentă promovează o respirație proaspătă, ore în șir.

Exit mobile version