Cele mai frumoase perechi de incaltaminte skate pentru fete, adolescente si femei de la Supra, Vans, Osiris si DC Shoes. Atunci cand baschetii, tenisii, ghetele si adidasii creaza moda pentru adolescente (si nu numai)  Urban Street Fashion. Din oferta de incaltaminte sport skateboard a magazinelor online romanesti (fotografiile te vor redirectiona catre magazinele online).

Incaltamintea Skate Supra

Supra este un brand care a fost creat, inspirat si proiectat de persoane pasionate. Pantofii Supra se straduiesc sa creeze modele noi si originale pentru oameni care apreciaza detaliile si calitatea. Incaltamintea Supra sunt purtati de numeroase staruri din domeniul atletismului, muzicii, precum Terry Kennedy, Erik Ellington, Jim Greco, Chad Muska, Tom Penny si Antwuan Dixon.

Imbinand muzica, skateboaring-ul, arta si stilul strazii, ghetele Supra sunt printre cele mai bune perechi de incaltaminte Skate sau casual, indiferent ca vorbim de bascheti, adidasi sau atat de simplii tenisi. Concentrandu-se asupra unor materiale si croieli unice, calitatea si maiestria designului pantofilor Supra sunt de neegalat. Infamous Supra Skytop combina designul progresiv cu stilul strazii, in timp ce Infamous TK Society impinge mai departe stilul inovator, combinand skate-style cu stilul strazii. Incaltamintea Supra continua sa uimeasca prin tehnologia inovatoare si designul contemporan. Daca incaltati o pereche de skate-shoes Supra veti experimenta o senzatie incredibila de confort. Incaltamintea Supra reprezinta nu doar pantofi, ci un stil de viata. Cele mai frumoase perechi de incaltaminte Skate Supra de dama si pentru adolescente, veti gasi la magazinele online FootShop, iQUeens, My Closet si B-Mall.

Ghete, Bascheti si Adidasi Skate Supra dama & fete in magazinele online

Ghete, Bascheti si Adidasi Skate Supra dama & fete

Ghete, Bascheti si Adidasi Skate Supra dama & fete

Ghete, Bascheti si Adidasi Skate Supra dama & fete

Ghete, Bascheti si Adidasi Skate Supra dama & fete

Ghete, Bascheti si Adidasi Skate Supra dama

Ghete, Bascheti si Adidasi Skate Supra dama & fete

Incaltaminte Skate Vans

Compania Vans sustine si promoveaza skateboarding-ul inca din 1966. Aceasta traditie continua si in prezent prin gama larga de modele de incaltaminte oferita publicului amator de sporturi urbane. Vans va ofera o gama larga de modele de incaltaminte sport de notorietate, precum espadrilele Vans Classic Slip-On® sau tenesii cu sireturi Classic Authentic®. Astfel, de peste 40 de ani, compania Vans isi aduce contributia la promovarea skateboarding-ului si a sporturilor urbane in lumea modei. In plus, prin endorsarea unor sportivi de talie mondiala precum Geoff Rowley si Tony Trujillo, Vans sustine o echipa completa de atleti profesionisti, campioni ai skateboarding-ului si snowboarding-ului. Sezon dupa sezon, Vans continua sa perfectioneze designul si tehnologia modelelor sale de incaltaminte sport, ceasuri si clăpari, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de confort, performanta si stil la superlativ. La baza tuturor modelelor Vans oferite se afla o echipa de atleti de performanta. Ei ne ajuta sa proiectam incaltaminte care va va ajuta sa va imbunatatiti performantele sportive prin cele mai noi tehnologii aplicate, punand in acelasi timp in evidenta stilul dumneavoastra unic, personal. Alegeti-va acum modelul preferat din colectia unica de incaltaminte sport Vans Core Classic! Va garantam ca veti fi impresionati de varietatea de modele disponibile. Cele mai frumoase perechi de incaltaminte Skate Vans de dama si pentru adolescente, veti gasi la magazinele online iQueens.ro, Originals, My Closet si B-Mall.

Incaltaminte dama Vans Fashion Skate Shoes

Fashion Skate Shoes VANS (femei si adolescente)

Fashion Skate Shoes VANS (femei si adolescente)

Fashion Skate Shoes VANS (femei si adolescente)

Incaltaminte Skate Osiris

Pantofii sport Osiris sunt definiti prin performanta, stil si creativitate. Fondata in 1996, compania Osiris este recunoscuta pe plan international pentru abordarea sa inovativa asupra designului de produs. Osiris produce, comercializeaza si distribuie incaltaminte, confectii si accesorii de calitate pentru cei pasionati de skate si de cultura suburbana. In prezent, compania si-a extins granitele pentru a incorpora si alte culturi de nisa precum BMX, MTB, FMX si surf. Colectiile de incaltaminte, confectii si accesorii Osiris se remarca prin combinatiile unice de materiale de calitate in culori si imprimeuri puternice ce denota foarta si atitudine. Adesea imitate, dar niciodata reproduse, piesele originale semnate Osiris vor continua sa fie cautate de fani ai culturilor urbane de nisa din intreaga lume. Osiris se remarca an de an prin  conceptele sale inovatoare si creative de design. Cele mai frumoase perechi de incaltaminte Skate Osiris de dama si pentru adolescente, veti gasi la magazinele online FootShop, iQUeens, My Closet si B-Mall.

Ghete si Adidasi Fashion Skate Osiris pentru femei si adolescente

Adidasi Fashion Skate Osiris fete & femei

Ghete si Adidasi Fashion Skate Osiris dama si fete

Bascheti Fashion Skate Osiris de dama & adolescente

Incaltaminte Skate DC Shoes

DC recunoaste fuziunea dintre arta si skateboarding, ducand incaltamintea la nivelul urmator. Oferind confort fara compromisuri, durabilitate si moda care atrage, DC este sursa de incaltaminte pentru  zi de zi si pentru skateboarding tehnic. “Istoria adidasilor DC  este, in esenta, istoria moderna a pantofului de skateboard.” In timp ce DC Shoes era inca in stadiul de proiect, in 1993, o misiune a fost convenita: aceea de a face o schimbare semnificativa in stilul de skateboarding si de a ridica performanta skateboardului la cel mai inalt nivel. Cu tehnologii ca DGT PERFORMALITE si marca lor inregistrata sablonul “pilula”, DC continua sa impinga limitele tehnologice.

DC continua sa ramana fidel misiunii sale originale – acela de a impinge stilul si performanta cu un pas inaintea concurentei, de la plansa de desen, pana la computer,pana la fabrica, pana la betonul si asfaltul unde are loc sportul in sine. DC a luat metoda si pasiunea lor pentru skateboarding si a aplicat-o la snowboarding. Ei au devenit lideri in dezvoltarea de echipamente de snowboarding. DC Shoes continua sa impinga limitele  tehnologiei si stilului, pentru a va aduce cele mai noi si mai bune accesorii pentru sporturile cu placa. Cele mai frumoase perechi de incaltaminte Skate DC de dama si pentru adolescente, veti gasi la magazinele online FootShop, iQUeensMy Closet si B-Mall.

Tenisi dama si adolescente DC Skate Shoes

Adidasi dama si adolescente DC Skate Shoes

Adidasi dama si adolescente DC Skate Shoes

Adidasi dama si adolescente DC Skate Shoes

Ghete dama si adolescente DC Skate Shoes

Ghete dama si adolescente DC Skate Shoes

Incaltaminte dama si adolescente DC Skate Shoes

Exit mobile version