depurtat.ro

Cizme de zapada Geox Himal cu baza din material sintetic, material textil si piele intoarsa pentru impermeabilitate potrivit designului GeoxTex. Carambul cizmelor de zapada pentru copii Geox este de dimensiune medie (circa 12 cm spate) modelat anatomic si vatuit pentru confort. Caputa prezinta linii robuste de inspiratie outdoor, cu varf rotunjit si staif consolidat, aplice reflectorizante dispuse simetric (lateral si medial) la baza sistemului de inchidere, iar lateral pe caramb se afla aplica decorativa cauciucata ce emite luminite.

depurtat.ro

Limba cizmelor de zapada pentru copii Geox Himal este captusita cu blanita si construita in clini cu caputa, pentru un plus de izolare. Sistemul de inchidere este format din doua benzi cu scai deasupra limbii. Talpa cizmelor de zapada este groasa, din cauciuc, implementata cu tehnologia Geox pentru respirabilitate, vizibila prin perforatiile frontale. Textura si striatiile tip outdoor ale cizmelor de zapada Geox Himal amplifica aderenta.

Pe interior, cizmele de zapada pentru copii Geox Himal prezinta o caputa captusita cu blanita artificiala pentru confort tactil si termic. Topul carambului este captusit cu plasa. Pe talpa, brant cu bune caracteristici de captusire, imbracat in material textil, cu perforatii (frontal) ce sustin tehnologia Geox pentru respirabilitate.

Cizmele de zapada Geox Himal Black completeaza tinutele casual pentru cei mici in sezoanele friguroase, protejandu-i impotriva frigului, a umezelii si a alunecarii. Disponibile in doua variante de culori Cizme de zapada Geox Himal Black Red si Cizme de zapada Geox Himal Navy-Avio ambele potrivite atat pentru baieti cat si pentru fetite.

otter.ro

Mai multe ghete si cizme de iarna si zapada pentru baieti si fetite marca GEOX vei găsi la ePantofi, eMAG, Answear, Bibloo.

answear.ro