Cojoace, geci, paltoane si haine barbatesti din piele si blana naturala in Romania. Hainele de blană pentru bărbaţi sau cojoacele bărbăteşti au fost considerate, o bună perioadă de timp, specifice vieţii rurale. Vremurile s-au schimbat, însă, şi hainele de blană bărbăteşti au devenit articole vestimentare moderne, căutate pentru rezistenţa şi calitatea materialelor folosite. Din acest motiv hainele de blană produse de A&A Vesa sunt confecţionate doar din piele şi blană naturală. Astfel, partea exterioară este confecţionată din piele naturală de miel, prelucrată şi vopsită pentru a se obţine materialul ideal pentru hainele de blană.

Pielea nappa – lac rezistent la apă şi la murdărie – şi pielea velur de miel sunt cele două variante folosite la croirea cojoacelor. Interiorul este confecţionat din blană naturală de miel, tunsă până la grosimea de 8 mm, având rol izolator împotriva frigului, în timp ce pielea de miel previne supraîncălzirea. Aspectul modern şi eleganţa sunt obţinute în urma folosirii blănii naturale de miel şi a blănii naturale de raton, în confecţionarea gulerelor.

Haine de Blana fabricate in Romania

Fabrica de Blănuri A&A Vesa și-a inceput activitatea in urmă cu 20 ani. De atunci au rasfățat mii de clienți cu haine de blana si cojoace atât din România, cât și din afara țării. Indiferent de sezon, designerii Vesa, profesionisti desavarsiti, au creat haine de blană de cea mai bună calitate pentru femei si barbati, rasfatand toate gusturile. În ciuda faptului că hainele de blană tind a fi percepute drept pretentioase, Vesa au reușit la preturi decente sa imbine eleganta cu utilitatea și să creăm piese de vestimentatie casual sau elegante, pentru toate varstele și în toate culorile.

Hainele de blană marca A&A Vesa pot fi admirate in cadrul expozițiilor de haine de blană, veste de blana si cojoace din România și Europa, acolo unde se fac remarcate prin rafinament și design. De asemenea, puteți vizita magazinele Vesa: din Arad, Bucuresti, Contanta, Galati, Mamaia si Timisoara. Pentru comenzi din confortul casei dvs ii puteți găsi și online pe http://www.vesa.ro/all-products, beneficiind astfel si de reducerile de pret promovate exclusiv de magazinul online. Va prezentam mai jos cateva modele de haine de blana pentru barbati fabricate in Romania de A&A Vesa.

vezi oferta de cojoace barbatestii VESA si KURBAN

Haina lunga din blana naturala pentru barbati

Haină lungă din blană naturală pentru bărbaţi, având interiorul realizat din blană naturală de miel merinos, cu o grosime de 8 mm. Exteriorul cojocului este confecţionat din piele nappa de miel și vine intr-o singură variantă de culoare: maro. Inchiderea se face cu nasturi.

Haina de blana naturala merinos

Haină de blană pentru bărbaţi cu un design simplu, oferă confort și eleganță. Haina se încheie cu ajutorul a 3 nasturi și este realizată în totalitate din blană naturală de miel, rasa merinos. Pentru interiorul hainei a fost folosită blană de miel cu grosimea de 8 mm, iar pentru partea exterioară piele velur de miel. La fel ca și în interior, gulerul este realizat din blană de miel merinos, cu grosimea de 8 mm.

Haina blana naturala pentru barbati

Haină de blană pentru bărbaţi, confecţionată în totalitate din blană naturală de miel. Partea exterioară este realizată din piele velur de miel, în timp ce partea interioară este realizată din blană de miel cu grosimea de 8 mm. Gulerul hainei este confecţionat, de asemenea, din blană de miel merinos și are grosimea de 8 mm. Haina se încheie cu 4 nasturi și este disponibilă în două culori: negru cu guler negru sau maro-deschis cu guler alb.

Ce incaltaminte porti la un cojoc barbatesc din piele si blana naturala

O haină bărbătească din blană naturală, “cere” pentru un outfit excepțional și pentru o impresie per ansamblu generos de elegantă și o pereche de încălțăminte pe măsură. Evident din piele naturală! Tocmai de aceea, vă recomandăm oferta de pantofi, ghete și bocanci din piele naturală (îmblăniți sau lejeri) de la urbanshoes, care cu siguranță vă vor scoate în evidență. Prețurile pornesc de la 200 de lei. Am zis că sunt tot din piele naturală?

Geaca scurta din blana naturala pentru barbati

Geaca scurta din blană naturală pentru bărbaţi, având interiorul realizat din blană naturală de miel merinos, cu o grosime de 8 mm. Exteriorul cojocului este confecţionat din piele nappa de miel și vine in patru variante de culoare: maro, maro deschis, negru si gri. Aerul casual al hainei este dat de gulerul scurt, din blană naturală de miel, de 8 mm grosime. Inchiderea se face cu fermoar.

Cojoc din piele imblanit blana naturala merinos

Cojoc din piele si imblanit cu blană naturală pentru bărbaţi, având interiorul realizat din blană naturală de miel merinos, cu o grosime de 8 mm. Exteriorul cojocului este confecţionat din piele nappa de miel și vine intr-o singură variantă de culoare: maro. Inchiderea se face cu nasturi.

Cojoc / Palton barbatesc din blana naturala

Haină de blană tip palton, pentru bărbaţi, realizat din materiale 100% naturale. Ideal pentru ținutele elegante, cojocul realizat din piele nappa de miel (lac rezistent la ploaie) este căptuşit cu blană naturală de miel merinos, de 8 mm grosime. Partea exterioară este completată de gulerul căptuşit blană naturală de miel merinos, material folosit și pentru confecționarea manșetelor. Cojocul / Paltonul barbatesc confectionat din piele si blana naturala se închide cu trei nasturi si este disponibilă in două culori: negru și maro-deschis.

O colectia completa de haine de blana (geci, cojoace, paltoane, gulere si veste) pentru barbati si femei veti gasi la vesa.ro dar si la eMAG.ro si FashionDays.

Exit mobile version