Colantii Jeans – colantii de dama denim print care imita blugii in oferta MiniPrixColanți de culoare neagra ce imită blugii. Materialul este unul elastic adaptandu-se cu ușurință diferitelor tipuri de siluetă. Pe un picior sunt desenate fundițe. În partea din față , pe lateral, sunt imprimate buzunarele. Colanti deosebit de frumosi cu print denim mărime One Size, cu o croiala universala ce se potrivește taliilor XS / S / M. Colanti ce imita blugii cu compozitie 85% nylon si 15% spandex.

 

Colanți Denim Print ce imită blugii de culoare albastru deschis. Materialul este unul elastic adaptandu-se cu ușurință diferitelor tipuri de siluetă. În partea de sus au un desen ce imită cureaua, sub curea fiind desenate și buzunarele. Colanti Jeans mărime One Size = Produs cu un croi care se potrivește taliilor XS / S / M. Compozitie colanti jeans: 85% Polyester+15% Elasthane.

 

Colanți ce imită blugii de culoare albastru închis. Materialul este unul elastic adaptandu-se cu ușurință diferitelor tipuri de siluetă. În spate, în partea de sus sunt desenate buzunarele pentru a imita cât mai bine o pereche de blugi. Colanti Jeans de dama mărime One Size, produs cu un croi care se potrivește taliilor XS / S / M. Compozitie colanti jeans 85% Polyester+15% Elasthane.

 

Colanți ieftini de dama ce imita blugii. Colantii jeans sau colantii cu print denim sunt confectionati din material elastic ce se adapteaza cu usurinta diferitelor tipuri de silueta. Si nu trebuie sa iti faci probleme nici daca (norocoas-o) slabesti sau pui cateva kilograme in plus. Marimea universala a acestor colanti jeans se potriveste tuturor taliilor: XS / S/ M datorita elastan-ului (spandex) de buna calitate.  Colantii Jeans – colantii de dama care imita blugii in oferta MiniPrix.

Exit mobile version