Ce reprezinta figurinele Kimmidoll?

 

Figurinele japoneze Kimmidolls sunt reprezentate de personajele considerate de catre japonezi ca aduc noroc. Fiecare figurină este proiectata pentru a exprima un mesaj benefic, prietenesc sau cald si reprezinta o valoare a vieții, cum ar fi bunătatea, fericirea, respectul sau bucuria. Figurinele Kimmidoll reprezinta noul val al traditiei de sculptare a papusilor Kokeshi sau Momijo. Păpușile japoneze Kokeshi sunt cioplite în lemn, au un trunchi simplistic și un cap supradimensionat, ale cărui trăsături sunt redate prin câteva linii de penel. Trunchiul lor este decorat cu motive florale, în culori simple, deseori fiind lăcuit. Una din trăsăturile definitorii ale păpușilor Kokeshi este absența mâinilor și picioarelor. Papusile Momiji sunt o varianta mai mica a traditionalelor Kokeshi. Aceste mici papusele au fost create special in numele prieteniei si recunostintei, luand forma unor cadouri de multumire. In interiorul fiecareia se poate introduce un mesaj reprezentativ.

Colectia Kimmidoll de la Graffitti include diverse genti (de umar, laptop) cu tema Kimmidoll Kanako, pe care vi le prezentam in continuare. Rechizitele Kimmidoll sunt disponibile la Rechizitele Mele, gentute si ghiozdane pentru fetite am gasit la Elefant, eMAG si Rechizitele Mele, iar pentru tine vezi si colectia de bijuterii Kimmidoll.

 

Gentute, genti si ghiozdan Kimmidoll

 

Gentute mici Kimmidoll cu dimensiuni si variante de culori diverse. Gentutele fac parte din Colectia Kimmidoll si sunt recomandate copiilor peste 6 ani.

Gentuta copii Kimmidoll

Gentuta pentru copii 6+ ani colectia Kimmidoll

 

Gentuta de umar copii Kimmidoll

 

Geanta de umar semiluna Kimmidoll

 

Gentuta multifunctionala Kimmidoll

 

Geanta Laptop Kimmidoll

 

Colectia Kimmidoll – Geanta Boston

 

Ghiozdan cu troler Kimmidoll

 Rechizitele Kimmidoll sunt disponibile aici.

Exit mobile version