Un nou produs pentru sezonul de toamnă iarnă a intrat în oferta celor de la Top-Shop. Setul pătura plus pernă Warm Hug Dormeo nu este o plapumă per se dar poate fi utilizată astfel!

Totodată, setul patură + pernă Dormeo Warm Hug poate fi cadoul ideal datorită versatilității sale practice, cu utilizări în toată casa, ba chiar și drept cadou! Oferă confort, căldură si ceva practic în același timp. Haideți să vedem ce recomandă acest pachet pentru seri confortabile pe canapea!

Confortul Paturii Warm Hug

Cât de calitativă și confortabilă este pătura Warm Hug? Setul Warm Hug prezint mai mult decât un accesoriu textil fashion! Fiecare set Warm Hug oferă un confort profund prin simțul tactil, cu o combinație de materiale și texturi care vă ajută să te relaxezi și să faci din casa ta un sanctuar confortabil pe tot parcursul iernii.

Set patura si perna Warm Hug de la topshop teleshopping
Set patura si perna Warm Hug de la Dormeo

Pătura este luxoasă, cu design reversibil (două fețe), o parte este din fleece de flanelă plușată cu linii sau catifea cu un model solid și modern, iar cealaltă parte este din blană artificială albă super moale și elegantă.

Patura Warm Hug fina, calduroasa si confortabila

Perna Dormeo Warm Hug

Perna Warm Hug este umplută cu microfibre fine Wellsleep® pentru a oferi un volum plin, ușor și aerisit, cu o moliciune pufoasă, pe care te simți minunat să te odihnești. La fel ca și pătura, și perna are un design reversibil.

Perna Dormeo Warm Hug confortabila

Utilizare Patura si perna Dormeo Warm Hug

Nimic nu se compară cu statul acasă în serile lungi și reci, acoperit de o pătură blândă, fină, confortabilă și caldă, sorbind băutura preferată în timp ce citești o carte sau te uiți la televizor. Alături de perna pentru susținerea capului sau a spatelui și de pătura sub care să te cuibărești. Iar pătura și perna Dormeo Warm Hug este exact ceea ce ai nevoie să te simți gâdilat(ă) de confort.

Set Dormeo – Pachet perna si plapumioara Warm Hug

Setul Warm Hug poate fi utilizat nu doar în dormitor sau living ci și la exterior, în curte sau pe terasa cabanei în concediu. Este foarte ergonomică și nu ocupă mult spațiu și rezistă foarte bine la umezeala din aer!

  • Stai ghemuit sub pătură pe canapea, bucurându-te de un film, o carte sau o conversație în familie
  • Adaugă un plus de căldură și catifelare oricărui pat pe post de cuvertură
  • Se poate folosi ca pătură și pernă pentru a adăuga culoare și textură în orice cameră.
  • Ia-l în camping sau în călătorie pentru a avea parte de confortul de acasă
  • Acoperă-te atunci când te plimbi prin grădină
  • Butoanele de prindere facilitează înfășurarea păturii în jurul tău sau crearea unui buzunar pentru picioare pentru mai multă căldură în acest sezon.

Design elegant Dormeo Warm Hug

Designul reversibil oferă două moduri de a vă lumina casa. Pătura și perna Warm Hug este disponibilă în 6 culori: gri și verde închis cu un model solid sau roșu, albastru, verde și maro cu linii. Un alt detaliu care vă va înveseli ziua este o panglică, plasată pe colțul lateral al păturii, cu un mesaj emoționant: “Home is where the heart is” (Acasă este acolo unde este inima).

Perna are dimensiunea de 40x40cm, iar pătura este disponibilă în două dimensiuni, 130×190 sau 200x200cm. Ambele sunt lavabile la 30°C și se usucă rapid.

Pret redus pentru Patura si Perna Warm Hug

Cel mai mic pret pentru setul calduros de patură și pernă Warm Hug, veți găsi aici. Merită menționat și că 1% din prețul setului va fi redirecționat în scopuri caritabile fundației Hospice Casa Speranței. Cu fiecare set cumparat daruiesti putina speranta celor in suferinta. Poate puțin “egoistic” dar putem afirmă că veți avea și un confort psihic dacă veți cumpăra acest set Dormeo.

Ținând cont de reducerea substanțială de preț pentru setul Warm Hug, poate să cumpărați două bucăți ar fi o idee bună. Sau de ce nu, să cumpărați și varianta pentru copii.

Patura cu pernă Dormeo Warm Hug pentru copii

Colecția Warm Hug include și 2 seturi tradiționale de pături și perne dedicate copiilor, cu 2 modele și culori încântătoare. Imprimeul cu lama sau dino strălucește în întuneric, făcând zilele și nopțile reci și mai magice și memorabile, fiind înăuntru sau afară.

Datorită catifelării sale, copiilor le va plăcea să o îmbrățișeze în timp ce savurează o ciocolata caldă cu bezele.

Set patura si perna warm hug pentru copii

Cadoul perfect de Craciun Patura plus perna Warm Hug

Oferă un cadou pe care toată lumea îl va iubi de Crăciun, o îmbrățișare caldă pentru a arăta că îți pasă, cu setul ideal de pătură și pernă pentru a face orice casă mai primitoare în această perioadă magică a anului.

Cadou patura si perna Dormeo Warm Hug pentru copii

Este un produs al unei mărci renumite: Dormeo. Prețul este foarte bun și se încadrează într-un buget de Cadou de casă nouă sau pentru Craciun. Oferă caldură și confort, iar cel ce va primi un asemenea cadou se va gândi de fiecare dată la tine. Vezi Oferta Pătură și pernă Warm Hug.

Exit mobile version