depurtat.ro

Cartile pentru copii avand drept tema pisicuta Hello Kitty, pot fi de un real ajutor parintilor pentru a insufla copiilor dragostea fata de carti si fata de citit a copiilor mai mici. Veti fi ajutati in misiunea dumneavoastra de indrumatori si primi educatori ai copiilor de simpatica pisicuta Hello Kitty, indragitul personaj ce atrage fetitele ca un magnet. Odata ce ati captat atentia copiilor, invatarea limbii engleze, de exemplu, in cea mai propice perioada va fi … piece of cake.

Va prezentam mai jos seria de carti pentru copiii de 4 si 5 ani: Invat Engleza cu Hello Kitty, publicata de Editura Egmont. Impreuna cu Hello Kitty si cu prietenii sai este atat de usor sa inveti copilul limba engleza! Va asteapta o multime de jocuri distractive cu ajutorul carora copilul isi va insusi notiunile de baza de la culori si numere pana la propozitii in limba engleza cu ajutorul abtibildurilor, si asta intr-un mod placut si amuzant.


Carti audio limba engleza pentru copii Hello Kitty

Hello Kitty apare pe nenumarate produse, de la portofele, gentutebijuteriiceasuri, îmbrăcăminte, apa minerala, figurine pentru copii, camere video şi foto, smartphone-uri, desene animate, servetele, rechizite, tacamuri, cutii de sandwich-uri, jucarii din plus si orice altceva îţi imaginezi!

Exit mobile version