Au trecut de mult vremurile în care în momentul în care doream să cumpărăm mobilă pentru sufragerie, dormitor sau bucătărie ne înarmam cu răbdare, cu 2 zile de alergat pe la diversele centre de mobilă, când cumpăram ce găseam şi nu neapărat ce ne doream. Astăzi, online-ul a devenit principala modalitate de a căuta mobila potrivită pentru casa sau apartamentul nostru, iar preţurile mai mici datorate atât volumului vândut, lipsa din preţ a adaosului necesar acoperirii costurilor de depozitare sau a metrului pătrat de vad comercial, brandul şi încrederea magazinului online cât şi posibilitatea de a cumpăra mobilă din Tecuci sau din Polonia fără costuri suplimentare lucrează în favoarea noastră.

Magazinul eMAG şi-a diversificat oferta de produse, devenind un adevărat magazin universal, ce vinde de la clasicele electronice şi electrocasnice până la cărţi, jucării, pampersi, mâncare, îmbrăcăminte şi încălţăminte, produse pentru autoturisme ba chiar mobilă şi instalaţii sanitare. Iar preţurile sunt deosebit de abordabile, livrarea se face rapid şi prompt, şi în marea majoritate a cazurilor este gratuită. Dacă doriţi să cumpăraţi mobilă pentru dormitor sau sufragerie, o canapea, un pat sau o bibliotecă, merită să luaţi în seamă oferta variată disponibilă pe site. Ne îndreptăm atenţia în acest articol asupra corpurilor de biblioteci şi comode TV pentru living, şi, indiferent de ce buget dispuneţi, cu siguranţă veţi găsi ceva care să vă placă şi care să nu coste foarte mult. Corpuri de biblioteci si comode TV ieftine pentru living room-ul tau, cu preţuri ce nu depăşesc 1000 de lei. Merită menţionat că preţurile de maxim 1000 de RON se raportează la preţul de vânzare din ofertă şi nu la preţul de lista, sau preţul recomandat, caz în care ar fi bine să vă grăbiţi. Întreaga oferta de seturi de mobilă pentru living cu preţuri sub 1000 de lei o găsiţi la eMAG.

 

Set mobila Living Frontal Stejar Sonoma

 

Living Frontal, finisaj Stejar Sonoma. Set de mobila pentru living room format din patru corpuri individuale oferite in culoare stejar sonoma. Kit-ul include urmatoarele repere de dimensiuni L x H x A : Comoda RTV 175 x 40,5 x 38 cm ; Dulap 55 x 104,5 x 32 cm ; Vitrina suspendata 32 x 106 x 32 cm ; Polita suspendata 120 x 12 x 20 cm. Mobilierul are forma eleganta, moderna si da posibilitatea modularii / amenajarii in orice configuratie a elementelor individuale. Produs realizat pe structura de placi aglomerate din lemn. Accesoriile decorative nu sunt incluse in pret. Mobilierul se livreaza la colete, pentru montaj individual. Structura este realizata din placi aglomerate din lemn.

Vezi oferta de Mobila EMAG

Set mobila Living Frontal Stejar Sonoma

Set mobila Living Frontal Stejar Sonoma

Mobila ieftina pentru sufragerie, Living Frontal, finisaj stejar sonoma

 

Set Mobila pentru Living Barato

 

Living Barato, culoare prun wallis / negru lucios. Livingul Barato este o oferta pentru suporterii de minimalism, o biblioteca cu format practic. Dimensiunile reduse si bine gandite , pretul atractiv , precum si combinatia de culori prun wallis cu negru lucios, ofera o solutie confortabila pentru cei care doresc o varianta rapida si ieftina de mobilare a unei incinte.

Mobila ieftina pentru Living Setul de Mobilier Biblioteca si Comoda Barato

Mobila ieftina pentru Living Setul de Mobilier Biblioteca cu Comoda Barato

Dimensiunile setului de mobilier de Living Barato, in varianta montată din imagine: L=240 cm ; H=190 cm; A=40 cm. Mobilierul Barato este de culoare prun wallis/negru lucios. Produs realizat pe structura de placi aglomerate din lemn. Mobilierul pentru Living Barato se livreaza la colete, pentru montaj individual si usor la domiciliu.

 

Mobila Living Set Fargo Wenge Prun Wallis

 

Set de mobila pentru sufragerie Living Fargo, finisaj wenge cu prun wallis, un set modern format din patru elemente distincte. Raportul pret / calitate este foarte bun. Vitrina include un raft de sticla cu iluminare led. Culoare : wenge / prun wallis. Dimensiunile setului din imagine: L=246 cm ; H=182 cm ; A=42,5 cm. Produs realizat pe structura de placi aglomerate din lemn.

Mobila ieftina pentru Living Set Fargo Wenge Prun wallis – pret maxim 1000 de lei

Set de mobila pentru sufragerie Living Fargo

 

Living Neyo Finisaj Cafea Alhambra Alb Lucios

 

Living Neyo Finisaj Cafea Alhambra cu Alb Lucios 260 x 196 x 44 cm. Setul de perete modern NEYO, permite gestionarea eficienta a camerei de zi. Setul consta din comode RTV, rafturi si vitrine suspendate. Juxtapunerea culorii fronturilor: cafea Alhambra cu alb lucios, creaza o atmosfera calda de relaxare. LED-urile de iluminat sunt optionale si nu sunt incluse in setul standard. Set de mobila Living Nevo Alhambra, realizat pe structura de placi aglomerate din lemn. Dimensiuni Living Nevo Cafea Alhambra din fotografie : 260 x 196 x 44 cm ( L x h x A).

Living Neyo, Finisaj Cafea Alhambra cu Alb Lucios

Living Neyo Finisaj Cafea Alhambra cu Alb Lucios

 

Set Mobila Living Winter Nuc Salev Vanilie

 

Living Winter, Nuc Salev / Vanilie, 170 x 232 x 42,5 cm. Livingul Winter este o biblioteca cu format practic. Descriere produs: unitate de perete care include comoda RTV, polita suspendata, vitrina suspendata si comoda. Dimensiunile setului din imagine: L=232 cm; H=170 cm; A=42,5 cm. Produs realizat pe structura de placi aglomerate din lemn. Accesoriile decorative nu sunt incluse in pret. Mobilierul se livreaza la colete, pentru montaj individual.

Set Mobila Living Winter Nuc Salev Vanilie

 

Set Mobila Living Cancan San Remo

 

Living Cancan cu finisaj Stejar San Remo. Si chiar daca nu se incadreaza in gama de mobila ieftina, sub bugetul mentionat de sub 1000 de ron, merita sa luati in considerare si acest set de mobila pentru sufragerie CanCan. Pretul nu depaseste foarte mult si veti primi o biblioteca cu format practic, recomandata pentru amenajari luminoase. Dimensiunile bine gandite sunt argumente suficiente pentru alegerea acestei biblioteci de living.

Mobila Biblioteca Living Cancan cu finisaj Stejar San Remo

Descriere Living Cancan cu finisaj Stejar San Remo: unitate de perete compacta , care include comoda RTV, polite suspendate, vitrina suspendata si cabinet de perete. Set modern cu volum optimizat, ofera o multime de spatiu de stocare . Rafturile de sticla iluminate cu LED-uri eficiente energetic, emana o lumina moale, care pune accentul subtil pe decoratiunile stabilite pe ele. Capacitatea de a stabili orice configuratie a corpurilor din set, va permite sa personalizati setul de mobila la natura si cerintele interiorului d-voastra.

Living Cancan 1 Finisaj Stejar San Remo, 290 x 48cm

Dimensiuni Biblioteca Living Cancan cu finisaj Stejar San Remo : L=290 cm; H=195 cm ; A=48 cm. Culoare: stejar San Remo deschis. Produs realizat pe structura de placi aglomerate din lemn.

Vezi catalogul de mobila eMAG

Mobilierul de living room din plăci se curaţă uşor folosind o cârpă moale, înmuiată în apă sau in detergent non-abraziv, după care se şterge imediat cu o cârpă uscată. Nu se vor utiliza produse de curăţare abrazive sau care conţin solvenţi chimici sau alcool. Mobilierul de living trebuie amplasat în spaţii relativ protejate, închise şi aerisite. Nu se va amplasa mobilierul în medii umede, cu abur sau la temperaturi sub 0 grade Celsius, precum şi în medii cu variaţii mari de temperatură. Intreaga oferta de corpuri de biblioteci si comode TV ieftine pentru living room-ul tau, cu preţuri ce nu depăşesc 1000 de lei o găsiţi în Magazinul eMAG.

Exit mobile version