depurtat.ro

Cortul Babymoov protejeaza bebelusul de razele ultraviolete. Construit cu sistemul “pop-up”, cortul Babymoov se monteaza foarte simplu, in cateva secunde, si protejeaza pielea bebelusul de radiatiile ultraviolete (UVA si UVB), filtrand pana la 99%. Si nu doar atat, il protejeaza si de vant, praf sau nisip. Vine la pachet cu un toc pentru a fi super portabil si este incredibil de usor.

yves-rocher.ro

Cortul anti UV Babymoov este ideal nu doar atunci cand iesiti cu bebe-ul in curte, dar si in parc sau in calatoriile dvs. la iarba verde sau mai ales la plaja. Cu sistemul “pop-up”, cortul Babymoov se monteaza in cateva secunde, foarte simplu, si protejeaza pielea bebelusul de radiatiile ultraviolete (UVA si UVB), filtrand pana la 99%. Si nu doar atat, il protejeaza si de vant sau de nisip si praf.

flanco.ro/
Cortul Babymoov protejeaza bebelusul de razele ultraviolete.

Cortul Babymoov

Vine la pachet cu un toc pentru a fi super portabil si este incredibil de usor. Se curata foarte usor cu mana si cu ajutorul unei carpe curate si apa calduta. Dimensiune: deschis: 120x90x80 cm, inchis: diametru 60 cm. Disponibil in doua culori: portocaliu si verde.

Babymoov este o companie din Franta ale caror produse pentru mami si bebe sunt vandute in intreaga lume. 

cumpara produsul aici

answear.ro