decathlon.ro

Coşul pentru picnic de dimensiune mare suficient de incapator pentru patru persoane marca “Summertime” este un cadou perfect pentru un coleg sau colega de la servici, pentru o familie cu copii sau pentru doua persoane tinere care adora sa petreaca cat mai mult timp in aer liber. Poate fi cumparat de la Magazinul de cadouri.

Cosul mare pentru picnic confectionat din rachita vine complet accesorizat cu 4 pahare de sampanie (incluzand suporturile), 4 farfurii din ceramica, suport pentru tacamuri precum si 4 seturi de tacamuri (lingura, furculita si cutit). Prevazut cu manere laterale dar si o bareta pentru umar cosuletul de picnic se securizeaza si inchide usor cu ajutorul unei incuietori. Cosul de picnic din rachita are greutatea de 3,6kg si dimensiunile 43 x 30 x31,5 cm.

mindblower.ro

otter.ro

Daca vrei sa faci un cadou fresh unei persoane sau unui cuplu romantic cosul pentru picnic din rachita de 4 persoane este un cadou unic, cu siguranta vei primi ganduri bune, un boost pentru karma, de fiecare data cand va fi folosit.

answear.ro