Copilul tau are nevoie de o camera pe masura, iar covorul este un accesoriu important, mai ales ca in primii ani de viata majoritatea activitatilor se petrec pe covor. Covoarele pentru copii sunt confectionate din lana 100%, lucrate manual si au grosimea intre25-35mm. Cu modele placut colorate si imagini iesite in relief, datorita elasticitatii fibrelor de lana, aspectul original este retinut mai mult timp iar covoarele rezista mult mai mult presiunii si traficului. Pentru mai multe tipuri de covoare sau decoratiuni interioare pentru casa ta, viziteaza magazinele onlineTe invitam sa alegi covorul perfect pentru tine din oferta magazinelor online de covoare SomProduct (covoare de calitate la preturi nu neaparat mici), eMAG.ro, Esteto, MobiDeco, CEL.ro, Bonami, elefant.

Covoarele din lana pentru copii

Rezistenta naturala la pete este datorata faptului ca fiecare fibra este acoperita de o membrana subtire care actioneaza ca un zid protector si previne penetrarea apei in interior. Privind o fibra de lana la microscop veti observa ca suprafata este facuta din mai multe straturi suprapuse ca si un acoperis de casa. Acestea retin particulelel de praf si murdarie in virful fibrei, la suprafata covorului; fiind usor de curatat prin aspirare. Continutul proteic si umiditatea fibrei de lana ofera acesteia o rezistenta naturala excelenta la foc.

Covorul de lana este non-toxic, non-alergic si nu este un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor. Umiditatea marita a lanei reduce electricitatea statica si riscul de electrosoc. Covorul de lana purifica aerul din incapere, curatandu-l de contaminatori comuni si asta timp de 30 de ani.

Fibra are forma unui arc care formeaza milioane de pungute de aer care actioneaza ca un izolant termic. In acest fel se regleaza temperatura din camera iar consumul termic este mai scazut. Lana este un izolant natural termic si fonic.

Flexibilitatea Naturala datorita structurii unice a fibrei (spirale indoite tri-dimensionale care actioneaza ca un arc in miniatura). Asadar datorita elasticitatii aspectul original este retinut mai mult timp iar covoarele fac fata presiunii si traficului. Rezistenta naturala la pete deoarece fiecare fibra este acoperita de o membrana subtire care actioneaza ca un zid protector si previne penetrarea apei in interior.

Gasiti mai jos cateva modele din gama de covoare 4 interior, covoare de lana pentru fete, baieti sau unisex, modele disponibile in diferite marimi (pana la 190 x 290 cm).

Covoare din lana pentru fetite

Covoare din lana pentru baieti

Covorul pentru camera copiilor, din lana, Toy Car A infrumuseteaza camera copilului si il inveseleste.

Un covor electrizant pentru baiatul tau! Personajul vesel din Disney Cars, Fulger McQueen ii va tine companie intreaga zi, facandu-l fericit, iar tie iti va face foarte usoara mentinerea curateniei.

Covoare din lana

Covor pentru copii tesut manual – Elements. Brink & Campman este tot timpul in cautatea noului si noilor tehnici. Covoarele se disting prin calitate si design fiind disponibile intr-o varietate mare de culori insiprate din natura. Lumea copiilor trebuie sa fie speciala, asa ca nici colectia Kids nu face exceptie. Multitudinea de culori prezente, dar si formele neregulate fac din aceste covoare adevarati parteneri de distractie ai copiilor. Covoarele pentru copii Elements se gasesc in 2 variante: rosu sau albastru.

Covor pentru copii tesut manual – Cube. Covorul Cube este disponibil in doua variante de culori: rosu sau turcoaz.

Aici Catalogul de covoare pentru copii la eMAG

Pentru mai multe tipuri de covoare sau decoratiuni interioare pentru casa ta, viziteaza magazinele online Te invitam sa alegi covorul perfect pentru tine din colectia magazinelor online de covoare SomProduct (covoare de calitate la preturi nu neaparat mici), Bonami.ro, eMAG.ro, Esteto, MobiDeco, CEL.roelefant.

Exit mobile version