depurtat.ro

Oare ce noutati interesante putem modela cu spuma de modelat Spumini? Acum poti modela singur o jucarie cu totul speciala. Creaza un robot care lumineaza si merge singur. Esti gata? Intoarce cheita si vezi cum Spumini Robot prinde viata. Multumita kitt-urilor de creatie cu spuma modelatoare Spumini Robot, de la D-Toys copiii pot sa isi creeze singuri propriul robot care lumineaza si merge! Modelează robotul din spuma de modelat Spumini pe mecanismul wind-up, conform instrucțiunilor ajutatoare pas-cu-pas, adaugă componentul cu lumină multicoloră și roboțelul tău simpatic din spuma modelatoare este gata! Spuma modelatoare speciala pentru copii Spumini se întărește la aer în 24 de ore. Roboțelul funcționează mecanic prin întoarcerea unei cheițe.

depurtat.ro

Robotii Spumini sunt disponibil în 4 modele: gri, rosu, albastru si galben. Caracteristicile principale ce fac ca acesti roboti din spuma modelatoare sa fie atat de doriti de baietei sunt:

noriel.ro
  • Lumina multicolora cu senzor de miscare;
  • Mecanism “Wind-up”;
  • Spuma de modelat ultra elastica super fina si pufoasa;
  • Si nu in ultimul rand, pretul nu este deloc mare caz in care chiar va puteti permite cu adevarat sa colectionati toate modelele. Colectioneaza toate modelele de roboti Spumini, jucarii in exclusivitate in oferta eMAG.ro.

Pretul acestei jucarii educative pentru baieti cu varsta peste 5 ani: Robot Spumini la eMAG, unde vei gasi mai multe tipuri de jucarii cu plastilina / spuma modelatoare Spumini atat pentru baieti cat si pentru fetite.

answear.ro