Si uite cum inaugaram primul articol din categoria ASA NU! Nu ca a fost prima ocazie in care un magazin mare si renumit da (inca) o teapa, dar parca astazi caldura de afara a declansat un click. Sau sper eu, un mic declick. Supermarket-ul Auchan Vitan, pana la primul nou articol va ocupa primul loc pe podium.

Duminica dupa amiaza, cumparaturi curente, oferte peste oferte, carucior mare, copil mic. Dupa 30 de minute de cautat printre rafturi, ce pe vremea Real-ului devenise pot sa spun rutina, gasesc inca o oferta. Scris mare cu PROFITA! Lapte ZuZu, 3.5% integral, 3,99! Repede la rafturi, 2 bucati, aruncat in cos peste oferta la huse de tableta…

Oferta cu alarma falsa la Auchan Vitan

Oferta cu alarma falsa la Auchan Vitan

… dar stai! Pretul ! Are alt pret!!!

Super Oferta ZuZu la Auchan Vitan

– Nu va suparati, este o oferta scrisa mare, Lapte Zuzu integral 3,5 la 3,99, de unde il pot lua (evident o intrebare retarda intrucat nu putea fi pus in alta parte, gen detergenti …)

– Pai la raft!

– La raft este 4,65!

– Aaa e veche reclama.

Dupa 1 minut, tot eu alt merchandiser:

– Nu va suparati, bla bla! (Tipa era la raft)

– Aaaa, a fost oferta e pana pe 21 Iulie!

– Pai astazi este 20!!!

– Inseamna ca nu mai sunt la capetele de raft, doar acelea erau la oferta.

Caz in care subit, mi-am adus aminte de conjugarea verbului a profita:

Trolololo
tu profites
il profite
Trolololo
vous profitez
ils profitent
Trolololo
tu as profite
il a profite
Trolololo
vous avez profite
ils ont profite

 

Un mic PS: Regret Real-ul, la ei in doua ocazii am insistat sa platesc pretul afisat pentru un marker si o carte de povesti, nu pretul dublu de la casa. Cu interventia managerilor de departament care probabil cunosc ca pretul afisat ar trebui sa fie pretul platit, am reusit. In 3 minute.

 

Iar pentru cei ce nu stiu ce inseamna Trolololo, youtube toujours care sa ajute (mai jos lectia de 10 ore sa inveti despre capitalismul romanesc). Caz in care, voi invata franceza ori de la belgienii Delhaize Online cu eMAG sau de la ceilalti francezi Carrefour Online. Nu ca ar fi mai breji sau mai ieftini, dar macar nu mai dau de raspunsuri retarde.

Exit mobile version