depurtat.ro

evoMAG.ro va desfăşura ediţia din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 19 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri. În fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

Preţuri mai mici de Black Friday la evoMAG.ro vor fi la telefoane mobile şi accesorii smartphone, tablete si laptopuri, televizoare şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc, auto ba chiar si din categoria speciala pentru copii si Mama si Copilul.

  • Runda 1 Black Friday la evoMAG – între 1 şi 5 noiembrie
  • Runda 2 Black Friday la evoMAG – între 7 şi 14 noiembrie
  • Runda 3 Black Friday la evoMAG – între 17 şi 19 noiembrie

„Anul acesta, evoMAG.ro va desfăşura campania de Black Friday în perioada 1 – 19 noiembrie. Extindem perioada cu cele mai importante reduceri din an, pentru a le oferi clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona mai devreme produsele pe care şi le doresc. Ne-am gandit că dacă avem deja produsele şi reducerile stabilite, să le şi oferim clienţilor. De asemenea, modificările aduse la interfaţa site-ului vor îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor, iar parteneriatele pe care le avem cu companiile de curierat, la care se adaugă livrarea cu flotă proprie şi punctele de livrare disponibile, ne aigură că produsele vor ajunge la clienţi mai rapid ca anii trecuţi”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Exit mobile version