S-au lansat noile modele flagship ale producatorului sud-coreean Samsung, Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7. De unde cumperi Samsung Galaxy S7 si S7 Edge? Iti prezentam mai jos cele mai bune oferte. Daca preturile sunt cu siguranta fixate de Samsung in versiunile la liber, preturile la abonament sau promotiile cadou cu siguranta nu sunt supuse unui plafon fixat. De aceea, desi cel mai rapid puteti achizitiona telefoanele Samsung Galaxy S7 si S7 Edge de la ALTEX sau evoMAG (cu livrare in 8 martie, spre deosebire de 11 martie data considerata oficiala de lansare in intreaga lume), ei bine se pare ca poate ar fi mai bine sa asteptati. Cateva zile. Si poate de aceea, nu ar trebui sa cautati “unde gasesc cel mai ieftine Samsung Galaxy S7” ci mai degraba “care este cea mai buna oferta Samsung Galaxy S7”.

Mentionam ca aceste preturi si oferte ale lui Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge sunt valabile pentru precomanda, la finele lunii februarie 2016, la o zi de la prezentarea acestora de la Barcelona. Livrarea se va face incepand cu 8 Martie. Evident, in timp, preturile vor varia (ca si stocurile) de aceea va recomandam sa nu considerati acestea ca fiind fixe, ci sa vizitati magazinul online pentru a avea pretul la zi, actualizat. Va recomandam totodata sa legati decizia dvs. de cumparare a noului Smartphone Samsung Galaxy de unul din evenimentele placute ale primaverii (Dragobete, 1 Martie sau 8 Martie). Chiar daca pretul de lista nu va scadea, veti putea fi surprinsi intr-un mod placut de o oferta cu un produs cadou, un voucher de cumparaturi, etc.

Telekom, vinde Samsung Galaxy S7 si S7 Edge la liber la 3299 respectiv 3699 RON. Nimic nou, este exact acelasi pret ca cel al magazinelor antementionate. Insa Telekom vine cu o oferta de nerefuzat: 1911 RON respectiv 2199 RON la abonamentele de telefonie si / sau, indiferent ca il cumparati la abonament sau la liber, veti primi cadou o pereche de ochelari Samsung Gear VR (review ochelarii virtuali Samsung Gear VR aici).

Oferta Galaxy S7 si S7 Edge la eMAG (Cadou Samsung Gear VR)

Comanzi un smartphone Galaxy S7 sau S7 Edge si primesti cadou ochelarii virtuali Samsung Gear VR

Comanzi un smartphone Galaxy S7 sau S7 Edge si primesti cadou ochelarii virtuali Samsung Gear VR

eMAG – se incadreaza si ei in linia marilor retaileri de smartphone-uri, cu oferta Samsung Gear VR + S7 & S7 Edge.

Orangevinde Samsung Galaxy S7 si S7 Edge la un pret ceva mai mic in cazul abonamentelor – nu mult mai ieftin oricum, insa vorbim de abonamentul Orange Me 42, unul dintre cele mai scumpe abonamente de telefonie mobila si internet din Romania. Insa daca aveti deja acest abonament si doriti sa vi-l prelungiti, poate ca oferta Orange la Samsung S7 si S7 Edge devine destul de interesanta.

Vodafone nu au introdus inca in oferta Samsung Galaxy S7 si S7 Edge, insa de regula Vodafone isi bazeaza oferta de telefoane gratuite sau la pret redus in functie de abonamentele de voce si date pe propriile smartphone-uri. Asteptam cu interes raspunsul Vodafone dupa lansarea celor mai dorite telefoane ale anului 2016. Sau poate ei vor excela cu iPhone 7? Vodafone, merge pe aceasi oferta: Galaxy S7 si S7 Edge + Cadou Samsung Gear VR “in limita stocului disponibil”. Detalii aici.

Pret Samsung Galaxy S7 si S7 Edge eMAG

  • pret Smartphone Samsung Galaxy S73299 RON (gray / black) + Samsung Gear VR CADOU!
  • pret SmartPhone Samsung Galaxy S7 Edge3699 RON (gray / black) + Samsung Gear VR CADOU!

 

Pret Samsung Galaxy S7 si S7 Edge Altex

  • pret Smartphone Samsung Galaxy S73299 RON (gray / black)
  • pret SmartPhone Samsung Galaxy S7 Edge3699 RON (gray / black)

Pret Samsung Galaxy S7 si S7 Edge evoMAG

  • pret Smartphone Samsung Galaxy S73299 RON (gray / black)
  • pret SmartPhone Samsung Galaxy S7 Edge3699 RON (gray / black)

Pret Samsung Galaxy S7 si S7 Edge Orange

  • pret Samsung Galaxy S7 349 EURO, la abonamentul Orange Me 42 (pret la liber – standard 699 EUR)
  • pret Samsung Galaxy S7 Edge 439 EURO, la abonamentul Orange Me 42 (pret la liber – standard 799 EUR)

Pret Samsung Galaxy S7 si S7 Edge Telekom

  • pret Samsung Galaxy S7 1911 RON, la abonamentul Telekom (pret la liber – standard 3299 RON)
  • pret Samsung Galaxy S7 Edge 2199 RON, la abonamentul Telekom XXL (pret la liber – standard 3699 RON). Insa veti primi CADOU ochelarii virtuali Samsung Gear VR. Părerea noastră este ca oferta Telekom este în acest moment cea mai buna de pe piață, nu doar că veți putea cumpăra ultimul model de smartphone Samsung Galaxy S7 / S7 Edge la cel mai mic preț, însă veți primi cadou și o pereche de ochelari virtuali, cu care experiența gaming-ului 3D va fi extraordinară!

Oferta Galaxy S7 si S7 Edge la eMAG (Cadou Samsung Gear VR)

Exit mobile version