decathlon.ro

Decoratiuni de camera corpuri ceresti fosforescente Glowstar Company. Recreeaza un univers fosforescent in camera ta, sau foloseste-le pentru a accesoriza manualele scolare, cartile, mobilerul sau jucariile tale preferate. Pe timp de zi figurinele si stickerele sunt interesante si distractive, iar pe timp de noapte cand se sting luminile, ele produc un efect luminos fantastic. Afla mai multe despre spatiu cu fascinanta brosura inclusa in cutie.  Include 150 de figurine din plastic (planete, stele, meteoriti) si 350 de corpuri ceresti din hartie. In total peste 500 de forme fosforescente.  Benzi adezive incluse. Recomandat copiilor cu varsta: peste 6 ani. Toate aceste decoratiuni de camera corpuri ceresti fosforescente, stelute, planete si galaxii pentru copii le gasiti in magazinul online.

 

Stickere 1000 stele fosforescente, The Original Glowstars Company. Poti crea pe tavan si pe pereti un univers magic, cu cat mai multe stelute stralucitoare fosforescente. Un pachet fascinant, cu peste 1000 de stickere fosforescente. Aceste stickere nu pot fi vazute pe timpul zilei daca sunt pe un fundal alb si revin la viata atunci cand vine intunericul si se stinge lumina. Fiecare pachet de autocolante include si un grafic cu zodiac, astfel incat poti crea figurile zodiacale din aceste stele. Recomandat copiilor cu varsta: peste 3 ani.

mindblower.ro

 

Stickere Navete spatiale fosforescente, The Original Glowstars Company. Poti crea pe tavan si pe pereti un univers magic, cu ajutorul stickerelor fosforescente, in forma de stele, luni, rachete si nave spatiale. Aceste stickere nu pot fi vazute pe timpul zilei daca sunt pe un fundal alb si revin la viata atunci cand vine intunericul si se stinge lumina. 

otter.ro

 

Galaxie fosforescenta, The Original Glowstars Company. Distreaza-te decorand dormitorul si creeaza o galaxie uimitoare care va straluci in intuneric. In plus, poti decora mobila, cartile, jucariile preferate, si multe altele. Pe timp de noapte cand se sting luminile, ele produc un efect luminos fantastic. 12 forme fosforescente din plastic de inalta calitate, din spatiul cosmic, care lumineaza in noapte. Benzi adezive incluse. Recomandat copiilor cu varsta: peste 3 ani.

 

Planetele sistemului solar fosforescent, The Original Glowstars Company. Acum, poti aduce in dormitor acest sistem solar care lumineaza in noapte. Trebuie doar sa prinzi aceste 8 planete de tavan cu ajutorul firului transparent inclus. Pe ambalaj ai detaliat numele fiecarei planete, astfel incat le poti prinde in ordinea lor in cadrul sistemului solar. Aceste planete au un rol educativ si creeaza un decor de camera deosebit. Pe timp de zi planetele sunt luminoase, pline de culoare, iar pe timp de noapte cand se sting luminile, ele produc un efect luminos fantastic. Recomandat copiilor cu varsta: peste 6 ani .

 

The Original Glowstars Company a fost infiintata in anii ’90. Nici o casa nu a fost completa fara elemente ceresti luminoase pe pereti si pe plafoanele dormitoarelor. Acum, The Original Glowstars Company produce o serie intreaga de elemente fosforescente pentru a face casa un spatiu distractiv si educativ. Chiar si adultilor le vor placea sa aranjeze camera cu aceste frumoase decoratiuni. Toate aceste decoratiuni de camera corpuri ceresti fosforescente, stelute, planete si galaxii pentru copii le gasiti in magazinul online.

answear.ro