Pila electronica Scholl Velvet Smooth Express Pedi. Scholl Velvet Smooth Pila Electronica pentru indepartarea pielii ingrosate a talpilor. Scholl Velvet Smooth este o pila electronica ce indeparteaza pielea ingrosata a talpilor in cateva minute, lasandu-va talpile ingrijite si catifelate, chiar de la prima utilizare. Pila electronica Scholl Velvet Smooth este inovatia care da o alta dimensiune frumusetii feminine. Cu acest aparat ne bucuram de picioare frumoase chiar la noi acasa, fara efort. Salonul se muta chiar in dormitor la noi! Scapa de programari sau deplasari la salon! Parerea noastra este ca orice femeie merita un rasfat pentru picioarele sale, Scholl Velvet Smooth este solutia, orice femeie ar trebui sa il aiba.

Pachetul contine: pila electronica, un capat rotativ abraziv, 4 baterii tip AA, un capac protector. Cel mai mic pret la pila electronica Scholl Velvet Smooth Express Pedi il veti regasi in magazinul online CEL.ro. O puteti cumpara insa si din farmacii, insa adaosul comercial practicat de acestea nu o face prea ieftina …

Capatul rotativ pe baza de Micralumina are particule micro-abrazive ce permit utilizarea cu succes a pilei pentru o perioada indelungata. Cum se utilizeaza: Nu trebuie decat sa rotiti cu grija pila peste pielea ingrosata si veti vedea cum aceasta este indepartata. Utilizati numai pe pielea uscata. Pentru maximizarea rezultatelor, va recomandam sa utilizati dupa exfoliere, Scholl Crema Hidratanta pentru pielea uscata a picioarelor.

Oferta Scholl – Velvet Smooth Express Pedi

Scholl Velvet Smooth Express Pedi este un produs obligatoriu in trusa de ingrijire a fiecarei femei. Aceasta pila minune te ajuta sa indepartezi stratul de piele ingrosata de pe calcaie, fara efort si fara sa agreseze pielea. Este ergonomica, usor de utilizat si cel mai important – este igienica. Vei fi foarte multumita de ea. La inceput se recomanda sa fie folosita in fiecare seara, impreuna cu un ser intens hidratant, tot de la Scholl, iar ulterior, dupa 2-3 saptamani de utilizare, poate fi folosota doar de 2 ori pe saptamana deoarece calcaiele vor deveni si se vor mentine fine. Cel mai mic pret la pila electronica Scholl Velvet Smooth Express Pedi il veti regasi la eMAG dar si in magazinul online CEL.ro.

Exit mobile version