depurtat.ro

Esti adepta produselor cosmetice clasice, dar iti doresti de ceva timp sa faci trecerea la produse de care sa fii sigura ca nu-ti afecteaza pielea sau chiar sanatatea in general. Produsele biocosmetice sunt un inlocuitor perfect a produselor de infumusetare clasice, fiind realizate din substante naturale, din plante dovedite stiintific ca infrumuseteaza fara a afecta sanatatea. Totusi, persoanele sexului frumos se intreaba de ce sa faca trecerea de la produsele cosmetice clasice la cele bio daca diferenta de pret e la prima vedere in favoarea produselor clasice? Dar doar la prima vedere, in realitate biocosmeticele nu-ti afecteaza sanatatea, nu va trebui sa platesti pentru a-ti readuce sanatatea pe linia cea dreapta. Nu acelasi lucru poate fi garantat in dreptul cosmeticelor normale.

Oferta BIOCOSMETICE KARINE

Produsele biocosmetice sunt, asa cum le zice si numele, realizate din produse naturale, precum iedera sau aloe, plante care nu se gasesc la orice pas si care nu pot fi crescute oricum pentru a primi calificativul de produse bio. Plantele incluse in produsele cosmetice bio sunt extrem de atent selectionate, crescute in medii cu adevarat naturale si fara chimicale care sa ajute la cresterea lor grabita. Practic, o crema anticelulitica, spre exemplu, nu va cuprinde coloranti, arome artificiale ori alte substante chimice care sa produca un miros placut, care sa aduca o culoare placuta cremei. O crema mult prea frumos colorata si cu un miros mult prea placut si prea puternic nu poate fi naturala. O crema bio are un miros specific de planta, iar aspectul e pe masura.

flanco.ro/

Oferta BIOCOSMETICE KARINE

yves-rocher.ro

Asadar, produsele cosmetice bio nu doar ca te fac sa arati mai bine, dar elimina orice temere, elimina orice efecte nocive, efecte atat de des regasite in cazul utilizarii produselor cosmetice clasice, bazate pe substante chimice. Cosmeticele bio protejeaza pielea de razele ultraviolete. La fel o fac si cosmeticele clasice. Doar ca cele bio nu afecteaza in alt mod, in schimb, pentru cosmeticele clasice nu garanteaza nimeni. Nici macar producatorul. Astfel ca, 1-2 lei in plus pentru un produs bio inseamna siguranta mentinerii sanatatii tale. Parerea noastra este ca acestea sunt abordabile si ca nu veti plati deloc un pret simtitor mai mare. Va recomandam KARINE.

answear.ro