depurtat.ro

Confort și Flexibilitate, așa am putea rezuma caracteristicile saltelei Imemory S Plus cu fermitate ajustabilă de la Dormeo. Aceasta răspunde perfect nevoilor (și problemelor) fiecărui corp în parte, fiind o saltea cu adevărat universală din punct de vedere al fermității.

Salteaua de pat Dormeo este versatilă

Unii dintre noi preferă o saltea moale, alții mai tare și ajungem la compromisuri. Alegem o saltea de pat care nu mulțumește pe nimeni. Nu ajută pe nimeni până la urmă să aibă un somn liniștit, revigorant și în perfectă armonie cu cerințele fiecăruia în funcție de poziție, greutate sau formă a corpului.

Vezi prețul și oferta Saltelei iMemory S Plus de la Dormeo

Salteleua Dormeo iMemory S Plus cu fermitate ajustabilă este salteaua recomandată pentru cupluri. Saltelele cu lățime de 160 / 180 cm sunt suficient de late, iar numărul perfect de zone Octaspring tridimensionale, făcute sandvis de alte 2 straturi de spumă Ecocell oferă confort unor nevoi diverse. Variantele de saltea Dormeo iMemory S+ cu lățime peste 160 de cm nu au acel spațiu despărțitor, separator ca la alte saltele, și totuși fermitatea poate fi ajustată separat.

Datorită nucleelor separate, nu va exista niciun transfer de mișcare, însemnând că nu veți mai fi trezit(ă) dacă partenerul are un somn mai agitat. Astfel, veți avea parte de mii de nopți odihnitoare, ce vă va menține mai fericiți și mai sănătoși.

Partea centrală a saltelei este dublu reversibilă, astfel că salteaua iMemory S Plus Dormeo răspunde la toate zonele de presiune ale corpului, menținând coloanta vertebrală aliniată. Arcurile din spumă îmbunătățesc ventilarea și igiena, iar husa saltelei este tratată antiacarieni, antibacterian și antiodor.

iMemory S Plus Dormeo are grija de coloana vertebrală

Salteaua se remarcă prin stratul Octaspring® în formă de S cu 3 zone de confort, care urmărește conturul coloanei vertebrale și o menține într-o poziție sănătoasă pe parcursul întregii nopți, indiferent de poziția de dormit. Oferă un sprijin bine direcționat și previne orice durere de spate asociată somnului.

Vezi prețul și oferta Saltelei iMemory S Plus de la Dormeo

Salteaua iMemory S Plus cu arcuri din spuma cu memorie

Arcurile inovatoare din spumă ale saltelei de pat Dormeo iMemory sunt fabricate din spumă Ecocell® de calitate, cu un design unic Octaspring®, cele 8 coloane de susținere se adaptează tridimensional. Fiecare arc din spumă se adaptează în mod dinamic la formele și mișcările corpului tău în toate pozițiile de dormit. Astfel rularea presiunii pe salteaua iMemory S+ Dormeo este de 8 ori mai mare.

Salteaua iMemory S Plus Dormeo care tine coloana vertebrala dreapta

Salteaua iMemory S Plus Dormeo este igienică

De 8 ori mai aerisită decât spuma cu memorie tradițională, tehnologia aerospațială Octaspring® permite pe interior ca fluxul de aer să circule. Pe lângă avantajele ce țin de igienă, un flux de aer care circulă liber scade temperatura saltelei cu 3°C oferind astfel un somn mai răcoros, mai profund și mai odihnitor. Este știut faptul că este recomandată un pic de răcoare în dormitor, și nu doar pentru a nu permite bacteriilor să se dezvolte. Arcurile din spumă îmbunătățesc ventilarea și igiena.

Fibrele Climalite, care sunt proiectate cu o tehnologie specială ce absoarbe umiditatea și accelerează uscarea. Astfel, salteaua își va păstra proprietățile o perioadă mai lungă de timp, aerul din dormitorul dvs. va fi mai curat și fără bacterii sau acarieni și nici nu veți simți un miros neplăcut în timp pe care să nu știți de unde să îl luați … o fi salteaua, o fi dulapul cu hainele, o fi parchetul, o fi tapetul?

Cât de importantă este o saltea aerisită și igienică?

Husa este tratată cu un tratament antiacarieni, antibacterian și antiodor. Acest lucru este foarte important în ceea ce privește igiena saltelei. Dacă nu ne credeți, ar trebui să faceți un search în google să vedeți cum arată o saltea ne-aerisită și uzată. Menționăm doar că în timp o saltea “normală” își crește de 3 ori greutatea datorită prafului, mizeriei, uleiurilor corporale, pielii sau firelor de păr căzute de-a lungul anilor. Înfricoșător, parcă te uiți altfel la salteaua ta de astăzi, nu?

Saltea utilizata 3 ani, bacterii, virusi, praf și mizerii

Tocmai de aceea vă recomandăm Salteaua iMemory S Plus Dormeo, nu este o saltea “ieftină”, dar nu veți fi nevoit să o schimbați la fiecare 4 ani, durata de viață a unei saltele de calitate de la Dormeo fiind de 10-15 ani.

O saltea aerisită, care asigură o circulație suficientă a aerului, este baza pentru a regla umiditatea și căldura suprafeței, si menține salteaua fresh și igienică. Cu toate acestea, pentru ca salteaua ta să fie și mai protejată împotriva bacteriilor, acarienilor și mirosurilor, husa este îmbogățită cu tratamentul CleanEffect®.

Salteaua iMemory S Plus Dormeo este foarte bună mai ales dacă te confrunți cu alergii sau ai o piele mai sensibilă. Te vei bucura să știi că husa este detașabilă și lavabilă, putând fi spălată chiar și în mașina de spălat. Astfel economisești sume mari de bani la spălătoriile chimice.

Saltea Dormeo iMemory S Plus aerisita, igienica si recomandata pe termen lung

Vezi prețul și oferta Saltelei iMemory S Plus de la Dormeo

Cum este construită Salteaua ?

Salteaua iMemory S+ Dormeo este unică prin modul ingenios în care straturile saltelei sunt construite. Nu mai puțin de 8 straturi ce oferă 4 niveluri de fermitate și 2 niveluri de susținere.

 1. Partea superioară a husei – CleanEffect® și tratament Re-Vitalize. Tratamentul CleanEffect(R) oferă protecție antiacarieni, antibacteriană și antimicrobiană. Tratamentul Re-Vitalize ajută la îmbunătățirea calității somnului, crește energia, ajută la regenerare și ajută la un somn mai bun.
 2. Spumă cu memorie cu celule deschise de 2 cm, matlasată în husă. Acesta răspunde la poziția, greutatea, forma și temperatura oricărui corp. Se mulează perfect pe conturul acestuia și reduce punctele de presiune pe părțile expuse, mușchi și oase.
 3. 3-9 cm de spumă mai moale Ecocell® portocalie. Cel mai moale dintre straturile acestei saltele, alcătuit dintr-o spumă foarte elastică, care sporește senzația de confort și susținere.
 4. 1 cm de strat de echilibrare
 5. Stratul unic de 3 cm în formă de S al nucleului Octaspring®. Acesta urmărește conturul coloanei vertebrale și o menține într-o poziție sănătoasă pe parcursul întregii nopți, indiferent de poziția de dormit. De asemenea, oferă 3 zone de confort separate pentru a asigura o bună ergonomie și o sinergie cu mișcările corpului tău.
 6. 1 cm de strat de echilibrare
 7. 3-9 cm de spumă mai fermă Ecocell® albastră. Cel mai ferm dintre straturile acestei saltele este realizat dintr-o spumă foarte elastică, care sporește senzația de confort și susținere. Acest strat oferă un confort personalizat, cu o structură celulară elastică 3D formată din celule mici, pline de aer, care se adaptează la forma și greutatea corpului tău.
 8. Husă lavabilă cu fermoar și 4 mânere. Husa saltelei Dormeo iMemory S+ este căptușită cu umplutură 100% PES.

Ce Înseamnă Fermitate Ajustabilă la o saltea?

Fermitatea ajustabilă la o saltea, precum cea a modelului iMemory S Plus de la Dormeo, înseamnă că o poți întoarce în orice moment, în funcție de nevoile corpului tău și a coloanei. Aceste nevoi pot fi cauzate atât de stilul și preferința dormitului, dar mai ales datorită unor situații temporare dar importante în viața ta. Acestea pot genera o schimbare a nevoii și în consecință îți afectează somnul.

Aceste nevoi precum pierderea sau creșterea în greutate (schimbarea formei corpului), sau apariția unei accidentări, trecerea de la dormitul singur la dormitul în cuplu, schimbă salteaua optimă. La fel cum se schimba și preferințele dvs. în timp. Femeile însărcinate, părinții tineri și persoanele cu diverse probleme de sănătate vor găsi această saltea foarte convenabilă. Salteaua poate fi ajustată, nu este nevoie să cumpărați o saltea nouă pentru a continua să dormiți bine.

Ce Cadru de Pat cumpăr pentru Salteaua Dormeo?

Pentru a nu avea surprize neplăcute în alegerea unui pat sau cadru de pat, vă recomandăm un pat Dormeo și o somieră de calitate, tot de la Dormeo.

Ce o recomandă? Avantajele Saltelei iMemory S+ Dormeo

Ca și concluziii: Părerea noastră este că salteaua iMemory S Plus de la Dormeo este o saltea de 5 stele, cea mai recomandată saltea pe care o puteți cumpăra în acest interval de preț.

Nu spunem asta așa într-o doară, ci am luat în calcul următoarele argumente PRO:

 • Salteaua iMemory S+ este de calitate premium, purtând numele unui producător de saltele cu experiență și rezultate extraordinare în producerea de saltele de pat inovative.
 • Salteaua Dormeo este versatilă, putând fi utilizată de un cuplu cu nevoi diferite de fermitate a saltelei;
 • Aceasta respectă și chiar depășește cerințele privind igiena saltelelor pentru pat, din orice punct de vedere luăm în calcul (aerisire și ventilație, protecție anti-acarieni, anti-alergii, funcție dezumidificatoare, șamd) …
 • … putând fi utilizată un număr dublu de ani față de o saltea obișnuită. Astfel e chiar o saltea ieftină și recomandată din perspectiva bugetului, dacă ne gândim câți bani am cheltui în timp pe mai multe saltele considerate “ieftine”;
 • Ajută la un somn odihnitor și cu o poziție a coloanei vertebrale corecte, așa cum recomandă și medicii. Și asta indiferent de situația corpului tău sau a partenerului la un moment dat (creștere sau scădere în greutate, obicei al poziției de dormit, pentru graviduțe înainte de naștere sau pentru mămici după naștere)
 • Este ușor de instalat, manevrat și curățat.
 • Are o grosime de 20 de cm, astfel nu veți da o sumă mare de bani pentru o saltea de pat cu dimensiunile unui topper.

Vezi prețul și oferta Saltelei iMemory S Plus de la Dormeo

Exit mobile version