Divoom VoomBox cu siguranta sunt cele mai bune boxe portabile bluetooth pe care le poti achizitiona la un pret accesibil, calitatea acestora o vei simti imediat de cand vezi ambalajul si vei sti ca inauntru lui se gaseste un produs cu adevarat premium. In mana, boxele nu au greutatea unor plastice chinezesti, ci vei simti ca ai un gadget puternic, cu componente de calitate. Da, Divoom Voombox Outdoor 2G sunt boxe portabile de foarte buna calitate recomandate pentru exterior. Boxele portabile Divoom Voombox Party, cu o putere mai mare (insa si un pic mai scumpe) sunt recomandate pentru interior, fac fata cu succes oricarei petreceri!

 

Boxe portabile wireless bluetooth Divoom Voombox - ieftine, autonomie si calitate mare

Boxe portabile wireless bluetooth Divoom Voombox – ieftine, autonomie si calitate mare

Daca nu ai vedea-o live, nici nu ai banui ca sunetul pe care boxele Divoom Voombox il redau vin din acest gadget micut, ai putea paria ca in spate se afla un sistem complex surround, avand o putere echivalabila cu cea a unui Soundbar Smart TV. Ei bine, exista un sistem complex de sunet insa acesta este incorporat intr-o mica cutie, atent lucrata si finisata.

 

Boxa portabila Divoom VoomBox Outdoor rezistenta la apa si praf

Boxa portabila Divoom Voombox dovedeste cu brio ca poti avea parte de un sunet puternic si clar chiar si intr-un ambalaj mic, un gadget cu conectivitate Bluetooth 4.0 dar si NFC, ceva destul de rar intalnit pe o boxa cu conectivitate Bluetooth la acest pret.

In ceea ce priveste autonomia, al doilea aspect principal in decizia de cumparare a unei boxe portabile pe langa calitatile audio si puterea de redare, merita mentionat ca boxele portabile din seria Divoom VoomBox dispun si de un acumulator de o capacitate mare, producatorul nu a omis acest aspect si a dotat modelul Divoom Voombox Outdoor 2G cu un acumulator de 3600 mAh, suficient pentru 12 ore de playback audio sau 15 ore de convorbiri sau modelul Divoom Voombox Party 2G cu un acumulator de 6000mAh pentru 8 ore de playback insa atentie la o putere marita de 30W RMS. Suficient de puternice astfel incat sa duduie ferestrele apartamentului!

 

In specificatiile tehnice veti regasi mentiunea 2G, este vorba de generatia a doua a boxei si nu are nicio legatura cu 2G/3G/4G-ul telefoniei mobile, noile modele Divoom Voombox au in plus fata de prima generatie o baterie mai buna, greutate mai redusa si in plus introducerea micro-difuzoarelor de tip Twitter pentru sunetele inalte dar mai ales sistem subwoofer pentru cele joase. Boxele portabile Divoom VoomBox se preteaza la orice conexiune prin bluetooth si pot reda cu o fidelitate remarcabila track-urile audio.

 

Unul dintre marile avantaje ale acestui “monstru” audio este faptul ca ofera un sunet 360 grade, iarasi un aspect destul de rar intalnit si personal nu am mai vazut asa ceva pana acum la boxa din gama sa de pret, si in mod special la o boxa portabila. Ce inseamna asta? Boxa portabila are difuzoare si in fata dar si in spate, detaliu ce o face unica si ofera o auditie pe cinste, 360 de grade asa cum spuneam. Indiferent cum o pui in camera, sunetul vine de peste tot, nu are nici spate si nici fata, reda puternic si fidel sunetul in orice colt al camerei vei fi. Chiar acest aspect o recomanda pentru a fi folosita in spatii deschise, intr-un magazin, intr-o hala, sali de sport sau oriunde se doreste sa se asculte muzica si mai mult decat atat – sa se bucure de muzica. Merita mentionata si varianta de Boxa ultraportabila Divoom Voombox Travel 3G, de dimensiunea unui breloc, ce se prezinta cu o autonomie de 6 ore si o putere a sunetului de 5W.

 

Divoom Voombox se prezinta in mai multe modele de serie, Outdoor 2G fiind cea recomandata pentru exterior intrucat, fiind o boxa de tip rugged, rezista la apa si praf, fiind special construita pentru a putea fi utilizata si in conditii meteo dure: butoanele si porturile sunt sigilate, fiind acoperite cu un material ce reduce vibratiile si-i confera rezistenta plus protectie.

Voombox se poate mandri si cu faptul ca a fost inclusa in top 10 gadgeturi pentru barbati pe anul 2015, top realizat de catre modernmensmagazine.com.

 

Boxa portabila Divoom Voombox Party

 

O boxa portabila Divoom VoomBox, fie ea Outdoor say Party este genul de produs caruia nu poti sa-i treci nimic la puncte minus deoarece nu are asa ceva, aplificatorul este unul de calitate – difuzoarele nu distorsioneaza deloc la volum maxim, se aude tare, bass-ul este bass si inaltele sunt la locul lor. Boxa nu se conecteaza prin WI-FI, nu functioneaza ca radio si nu se poate conecta cu stick USB sau Card SD, iar cand este conectata prin intermediul cablului audio auxiliar, butoanele de volum nu functioneaza, insa la apasarea continua ele doar schimba melodia. Prin Wireless Bluetooth a se intelege Bluetooth, iar prin Wireless NFC ar trebui sa intelegeti posibilitatea de conectare prin simpla apropiere a smartphone-ului la mai putin de 4cm de boxa. Insa prin bluetooth, conexiunea dintre o boxa Divoom VoomBox si device-ul sursa este perfecta pe distanta de 10 metri, fara intreruperi, fara probleme, fara pierderi de fidelitate.

 

Boxa portabila Divoom Voombox Party 2G

Info Pret Boxa Divoom VoomBox Party

Butonul PLAY are rolul de a porni melodia, de a pune pauza sau de a raspunde la telefon utilizand hands-free, iar apasarea continua are rolul de a respinge apelul telefonic. Practic avem 2 difuzoare si 2 tweetere plus sistem woofer, toate integrate perfect in acesta boxa, puterea audio fiind de 15W. In plus, are si un LED pentru notificari dar si un microfon integrat ce o transforma rapid intr-un sistem hands-free de calitate.

 

Boxa portabila Divoom Voombox Outdoor 2G

 

Boxa portabila Divoom Voombox Outdoor 2G este pentru cei ce apreciaza un produs de calitate la adevarata lui valoare si pentru cei ce stiu ce inseamna muzica si stiu sa o asculte! Si au nevoie de o boxa portabila puternica, cu grad de autonomie mare, utilizabila afara avand in vedere calitatile acesteia anti praf si rezistenta la apa.

Info Pret Boxa Divoom VoomBox Party

Informatii preturi si pareri despre boxele portabile Divoom VoomBox

Boxa portabila wireless, rezistenta si cu autonomie mare, bluetooth 4.0, Voombox-Outdoor 2G

Boxa portabila wireless, rezistenta si cu autonomie mare, bluetooth 4.0, Voombox-Outdoor 2G

 

Divoom Voombox Outdoor, chiar daca este mai ieftina decat modelul Party 2G, nu este o boxa portabila ieftina, se afla intr-o gama de pret medie (daca nu cumva este intr-o oferta de reduceri de preturi precum aceasta), insa este foarte recomandata pentru cei ce au un buget un pic mai mare pentru o boxa care sa ii tina, care sa redea sunetul foarte clar. In cazul in care va doriti o boxa portabila de calitate, la care sa nu simtiti nevoia dupa o luna de utilizare de a o schimba, o boxa Divoom VoomBox este cea mai recomandata. Evitati sa cumparati modelele super ieftine de la E-Boda sau cine stie ce branduri low-tech.

 

Alte boxe portabile wireless

 

Atunci cand sunteti in cautarea unei boxe portabile wireless / bluetooth / NFC pentru televizorul, laptop-ul sau (in cele mai multe cazuri) smartphone-ul dvs., ca orice consumator inteligent este bine sa vizualizati oferta si altor producatori. Daca Divoom Voombox nu v-a convins, doriti autonomie sau putere mai mare, sau pur si simplu pretul acestor boxe nu se regaseste in bugetul propus, va recomandam atunci sa vizualizati mai multe modele, chiar daca parerea noastra este ca oferta Divoom, al unui brand renumit cu electronice de calitate inalta, ar trebui sa acopere orice necesitate.

Exit mobile version