eBook Reader-ul Pyrus E-Ink de la Trekstor este dispozitivul ideal pentru lectura: usor si comod de tinut si folosit, cu memoria incapatoare ce poate fi extinsa pana la 32GB si cu ecranul cu tehnologie E-Ink, de care nu va veti mai putea desprinde. De dimensiuni compacte si elegant, Pyrus este un eBook Reader suficient de mic incat sa incapa in orice buzunar sau poseta, iar functiile sale va permit sa aveti o intreaga biblioteca la purtator.

Ecranul noului eReader Trekstor este perfect pentru lectura deoarece foloseste tehnologia cernelii electronice. Ecranele e-ink nu obosesc ochii asemeni ecranelor LCD sau LED ale tabletelor sau computerelor, deoarece tehnologia E-Ink nu emite lumina. Ecranul noului eBook Reader Pyrus imita aproape perfect calitatea hartiei tiparite, iar textul e afisat intocmai ca intr-o carte, cu litere clare si precise.

Ecranul cu tehnologie E-Ink al eReaderului Pyrus se comporta precum hartia obisnuita, eliminand reflexiile intalnite in cazul ecranelor retroiluminate ale tabletelor sau telefoanelor mobile. Pyrus poate fi folosit pentru atat pentru citit in aer liber, in lumina soarelui, cat si in interior.

Pyrus eBook Reader - un device elegant, cu tehnologie anti reflexie ce imita cartea si cerneala

Pyrus este partenerul ideal pentru calatorii: cantareste numai 216 de grame, iar dimensiunile sale compacte il fac sa incapa in orice buzunar. Gratie memoriei sale interne, Pyrus poate stoca pana la 4000 de carti. Astfel, nu mai trebuie sa alegi cartile in functie de dimensiune sau de greutate: cu eReaderul Pyrus poti lua intreaga biblioteca cu tine!

EReader-ul este fin la atingere, avand un spate cauciucat, degetele tale se vor simti astfel minunat. Butoanele de rasfoire sunt excelent amplasate, astfel incat moale, cauciucat spate, care se simte minunat sub degete, iar butoanele de turn pagina au un design excelent, ce se incadreaza perfect atat pe device cat si pe degetele tale, rivalizand cu Kindle-urile.

Meniul principal este usor de folosit, datorita pictogramelor de reprezentare a caracteristicilor eReader-ului de bază, iar secțiunea biblioteca este simpla si pragmatica.

Pyrus este usor de tinut in mana chiar si pentru timp indelungat, fiind conceput pentru cititul de durata, butoanele pentru intoarcerea paginilor fiind plasate pe ambele parti, permitand schimbarea paginii din orice pozitie. Carcasa neagra cu finisaj moale este placuta la atingere, usor de tinut intr-o singura mana si nu emana niciun fel de caldura. Materialele de calitate folosite in constructia noului Pyrus sunt gandite pentru a oferi un aspect placut, dar si durabilitate, prevenind uzura care apare in timp.

Pentru formatul ePub, Trekstor Pyrus iti permite sa maresti sau sa micsorezi corpul literei in 6 dimensiuni, in functie de preferintele tale. Poti de asemenea schimba distanta textului fata de margine sau orientarea paginii, astfel incat cartile arata cum vrei tu!

Pentru fisierele PDF este de asemenea disponibila optiunea de reflow pentru text, in mod obisnuit accesibila doar pentru formatele dinamice. Astfel, desi cartea este in format PDF, dimensiunea literei poate fi schimbata, astfel incat experienta lecturii sa fie optima.

Trekstor Pyrus reda formatele ePub si PDF protejate cu Adobe DRM, ceea ce inseamna ca este 100% compatibil cu toate cartile electronice disponibile in limba romana.

Datorita Ecranului E-Ink, a butoanelor mari, Pyrus eBook Reader E-Ink de la Trekstor ofera o experienta buna de lectura, avand o nota peste eReader-ele low cost cu tehnologia ecranului LCD. Iar pretul il face unul din cele mai abordabile eBook-uri de pe piata.

comanda online aici

Specificatii tehnice generale

Garantie: 12 luni
Diagonala display: 6 inch
Marime: 167 X 123.5 X 9
Rezolutie: 800 X 600
Formate suportate: EPUB, PDF, HTML, RTF, TXT, FB2, PDB. Compatibil Adobe® DRM
Autonomie baterie: Intre 2 saptamani si o luna, in functie de utilizare
Memorie: 4 GB, extensibil la 32 de GB
Conectivitate: cablu USB (inclus), card microSD/microSDHC

Veti gasi mii de carti in sectiunea de eBooks, acoperind toate zonele de interes. Aproape toate volumele sunt disponibile in format ePub, pentru o experienta deosebita a lecturii electronice. Vezi aici cartile in format ePub pentru orice tip de eBook.

Exit mobile version