Mașinile de spãlat rufe Hotpoint-Ariston sunt ergonomice, ușor de folosit, silenţioase și sigure, și vã garanteazã dumneavoastrã și familiei un confort desăvârșit. Ele vã oferã soluţii inteligente care fac diferenţa în felul în care aveţi grijã de casa dumneavostrã. Mașinile de spãlat Ariston Hotpoint întruchipeazã unui stil frumos și sofisticat, conceput pentru a exprima personalitatea unicã a casei dumneavostrã. Iar cum Hotpoint Ariston Aqualtis este denumirea data varfurilor de lance in materie de masini de spalat Hotpoint, practic reprezinta modelele tehnologice de varf, cu functionalitati premium, nu va asteptati ca aceasta serie sa se incadreze in gama de masini de spalat ieftine. Masinile de spalat Hotpoint inclusiv cele din gama premium Aqualtis le gasiti in oferta evoMAG.roCEL.ro eMAG si Flanco.

Despre electrocasnicele Hotpoint Ariston

Hotpoint-Ariston a îmbunătăţit experienţa casnică a milioane de familii din întreaga Europă cu gama sa de produse de înaltă tehnologie, pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate excelente. Studiile şi cercetările au demonstrat clar că talentul înnăscut pentru inovaţie şi dezvoltare este recunoscut de consumatori, în ceea ce priveşte ADN-ul mărcii Hotpoint. Hotpoint a studiat noi soluţii tehnice pentru maşinile sale de spălat şi pentru maşinile de spălat cu uscător, dotându-le cu funcţii avansate capabile să asigure performanţe excelente şi o gamă vastă de programe, ideale pentru orice tip de rufe şi de ţesături. Cu ajutorul ciclurilor lor de spălare şi uscare speciale, noile maşini de spălat şi maşini de spălat cu uscător sunt perfecte pentru orice tip de necesităţi. Electrocasnice cu design ergonomic, fiecare detaliu fiind studiat pentru a face mai uşoară şi mai sigură programarea şi utilizarea acestora. Cu o tehnologie de avangardă inclusiv în ceea ce priveşte consumul, noile maşini de spălat şi maşini de spălat cu uscător Hotpoint Ariston asigură un consum redus de energie datorită realelor inovaţii funcţionale capabile să reducă consumul.

Hotpoint ştie că garanţia unui rezultat perfect este unul dintre factorii care influenţează alegerea unei noi maşini de spălat. De aceea, îşi concentrează propriile cercetări către soluţii inovatoare, precum High Definition Technology, care poate asigura rezultate impecabile pentru fiecare fibră, chiar şi cea mai delicată. Gama largă de cicluri de spălare avansate cu care sunt dotate noile maşini de spălat şi noile maşini de spălat cu uscător garantează tratarea corectă a oricărui tip de ţesătură şi de murdărie, protejând integritatea fibrelor şi oferind mereu rezultatele de înaltă definiţie.

Hotpoint-Ariston a acordat întotdeauna o atenţie specială pentru economisirea resurselor și protejarea mediului indiferent ca vine vorba de electrocasnice mici sau mari, masini de spalat vase, frigidere si combine frigorifice, hote de bucatarie, cuptoare, incorporabile sau in cazul de fata masinilor de spalat rufe. Folosirea tehnologiei avansate in productia dar si in specificatiilor masinilor de spalat Hotpoint Ariston, impun o monitorizare continuă a impactului acesteia asupra mediului înconjurător pe toată durata ciclului productiv si de utilizare, limitând consumurile de energie electrică, gaze naturale, apă, emisii de CO2 și a deșeurilor din faza de producţie. Spiritul ecologic și cercetările continue pentru calitate și inovaţie au ca rezultat electrocasnice de ultimă generaţie, marcate cu simbolul ECOTECH, ca o garanţie a unor standarde înalte de eficienţă, consumuri reduse și performanţe excelente. Masinile de spalat Ariston Hotpoint, la fel ca restul electrocasnicelor acestui brand, se disting prin faptul ca pe langa impresia luxului aduc in casa ta economie dar si avantaje pentru mediu.

Pentru electrocasnicele sale de nouă generaţie, Hotpoint a implementat High Definition Technology, o abordare tehnologică panoramică, care asigură o înaltă performanţă în orice domeniu. Dezvoltarea şi implementarea unor tehnologii de avangardă, precum şi atenţia constantă acordată reducerii consumului contribuie la obţinerea unor rezultate eficiente şi permit atingerea unor performanţe ridicate. Motoare mai performante, silenţioase şi capabile să reducă consumul, dispozitive de control electronic pentru monitorizarea şi eficientizarea funcţiilor, programe specifice pentru gestionarea eficientă a oricăror cerinţe şi un design care îmbină estetica şi ergonomia, toate acestea fac din conceptul High Definition Technology un mod avansat de a înţelege electrocasnicele. Filozofia spălării şi uscării de înaltă precizie abordată de Hotpoint Aqualtis se sprijină pe o bază tehnologică solidă şi inovatoare, ce stă drept mărturie excelenţei atinse de maşina de spălat rufe, de maşina de spălat cu uscător şi de uscătoarele de rufe în tratarea rufelor, prelungind durata de viaţă a fibrelor şi lăsând ţesăturile curate, moi şi în perfectă formă.

Masina de spalat rufe cu uscator Aqualtis Hotpoint AQD1170D 69 11kg cu Uscare 7 kg, 1600 RPM, Clasa A, Alb

Masina de spalat rufe cu uscator Aqualtis Hotpoint AQD1170D 69. Conceptul de inalta definitie a masinii de spalat cu uscator Aqualtis Hotpoint AQD1170D asigura pastrarea frumusetii initiale a articolelor dumneavoastra de imbracaminte si garanteaza rezultate remarcabile: tratamentul special anti pete al Hotpoint, ce inlatura foarte bine 20 dintre cele mai dificile pete, in combinatie cu tehnologia Hydro Thermal pentru programele de spalare si tehnologia Heat Profile pentru programele de uscare, nu numai ca garanteaza cea mai buna performanta de spalare, dar si pastreaza si prelungesc intensitatea si luminozitatea articolelor de imbracaminte colorate si economisesc in acelasi timp energie. Masina de spalat rufe cu uscator Aqualtis Hotpoint AQD1170D 69 o gasiti la eMAG.

Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29

Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29. Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este o masina de spalat cu incarcare frontala, cu viteza de centrifugare de 1200rpm, clasa energetica A+++ (maximul de eficienta) si o clasa energetica la centrifugare B. Cumparand masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29 veti avea in casa o masina de spalat super silentioasa, cu tambur din inox si cuva din poliplex dur, ultima inventie in ceea ce priveste rezistenta cuvelor masinilor de spalat.  Mai multe informatii si pretul actualizat, in magazinul online eMAG.

Informatii Aqualtis Hotpoint

Masinile de spalat HOTPOINT Ariston doresc sa ofere consumatorului performanţă care întrece toate aşteptările, şi rezultate excelente si inteligenţă, cu înţelesul de dezvoltare continuă de soluţii inovatoare care poate face diferenţa în viaţa de zi cu zi. Un stil sofisticat, care poate redefini continuu graniţele dintre ergonomie şi design. Hotpoint.. Ideile si cultura Ariston pentru casa ta. Veti vedea mai jos de ce clientii care au cumparat un articol electrocasnic Ariston Hotpoint nu vor renunta la acest brand si de ce masinile de spalat din gama Ariston Aqualtis Hotpoint sunt considerate printre cele mai bune din lume. Masinile de spalat Hotpoint inclusiv cele din gama Aqualtis le gasiti in oferta eMAG , evoMAG si Flanco. Tema reducerii consumurilor energetice, care ajută la conservarea mediului şi la realizarea de economii, se află printre priorităţile Hotpoint. Heat Profile Technology, brevet exclusiv, este o tehnică de gestionare a temperaturii masinilor de spalat Hotpoint, care diminuează temperatura în timpul fazei de uscare, proporţional cu pierderea de umiditate a rufelor. Astfel, se reduc consumurile de resurse, iar fibrele sunt tratate corespunzător.

Albe, negre, colorate? Hotpoint se ingrijeste de toate!

Masinile de spalat Hotpoint Ariston, exceleaza in tratarea rufelor colorate. Una din specialităţile gamei de masini de spalat Hotpoint Aqualtis este protecţia culorilor. Maşinile de spălat precum şi maşinile de spălat cu uscător sunt dotate cu programe specializate în tratarea rufelor colorate, albe şi închise la culoare, ale căror culori le protejează, îndepărtând în mod eficient murdăria şi petele şi uscând delicat ţesăturile. Astfel, rufele albe nu se îngălbenesc, rufele închise la culoare rămân strălucitoare iar culorile deschise îşi păstrează vitalitatea chiar şi după multe spălări. Hotpoint a dotat gama Aqualtis cu noi caracteristici tehnice avansate, capabile să protejeze în mod specific culorile, asigurând rufelor albe, celor deschise la culoare şi celor închise la culoare tratamente dedicate, care menţin în timp luminozitatea şi densitatea acestora. Noua cuvă HydroThermal Tech este concepută pentru a menţine temperatura mereu constantă în interiorul tamburului, evitând variaţiile de temperatură care pot grăbi îngălbenirea rufelor albe şi decolorarea prematură a culorilor închise.

Masinile de spalat Hotpoint Ariston au cate un ciclu special pentru fiecare categorie de rufe: albe, colorate sau negre. Masajul delicat aplicat fibrelor şi schimbarea atentă a temperaturii şi acţiunii mecanice a tamburului, în timpul fazelor de spălare, fac mai sigur şi mai eficient tratamentul ţesăturilor colorate. Mişcarea tamburului este studiată pentru a respecta ţesăturile, iar controlul constant al variaţiilor de temperatură evită pierderea strălucirii culorilor, asigurând în acelaşi timp o îndepărtare eficientă a petelor. Hotpoint Aqualtis ştie faptul că articolele negre şi închise la culoare suferă de pe urma spălărilor prea agresive, care determină decolorarea acestora după numai câteva spălări. Noile maşini de spălat şi cele cu uscător evită opacizarea culorilor închise, întrucât ciclul dedicat acestora ştie să le protejeze. Astfel, acţiunea mecanică a tamburului este programată pentru a fi mai delicată şi a nu deteriora rufele. Rezultatul este menţinerea integrităţii culorilor, îndepărtarea şi curăţarea perfectă a rufelor. Maşina de spălat şi maşina de spălat cu uscător Hotpoint Aqualtis ştiu cum să aibă grijă de rufele albe, spălându-le eficient, fără ca acestea să se îngălbenească. Utilizarea tehnologiei Hotpoint Aqualtis la rufele albe înseamnă a împiedica ca variaţiile necontrolate de temperatură din timpul spălării să grăbească uzarea acestora. Astfel, în timpul ciclului special pentru rufe albe, bio-faza specială iniţială la 40°, menţinerea ulterioară a temperaturii la 60°, împreună cu acţiunea mecanică energică a tamburului îndepărtează în mod eficient murdăria de pe fibre, prevenind uzarea ţesăturilor.

Hotpoint Spala fin, spala lin

Masinile de spalat Hotpoint Ariston spala mai bland decat o spalare manuala. Gama Hotpoint Aqualtis este de neegalat chiar şi în ceea ce priveşte tratarea rufelor foarte delicate, întrucât ştie să trateze fibrele cele mai pretențioase cu maximă delicateţe, evitând degradarea acestora şi asigurând o curăţarea profundă şi păstrarea intactă a fibrelor. Aqualtis ştie cum să răsfeţe dantela de pe lenjerie, perdelele, mătasea şi inul, broderiile, ţesăturile cu aplicaţii şi paiete, articolele din pluş, lâna sau caşmirul. Spălarea respectând articolele cele mai delicate este specialitatea sa. Cu ajutorul programelor speciale pentru ţesături ultradelicate şi lână, este posibil să spălaţi acasă chiar şi cele mai preţioase fibre şi articolele considerate dificile. Paletele din interiorul cuvei au o formă nouă, onduită, care însoţeşte ţesăturile şi le masează delicat în timpul spălării. Materialul din care sunt fabricate exercită o acțiune delicată asupra ţesăturilor, în timp ce orificiile mici amplasate pe suprafaţa lor distribuie jeturi de apă revigorante, care relaxează fibrele.

Noile maşini de spălat şi maşini de spălat cu uscător Aqualtis au obţinut calificativul Woolmark Platinum Care, certificarea maximă acordată de către The Woolmark Company, pentru eficacitatea ciclului lor special pentru lână. Datorită noilor caracteristici exclusive, articolele din lână, caşmir şi alte fibre delicate sunt spălate delicat.

Spălarea ultra delicata a celor mai delicate ţesături fără a deteriora fibrele sau aplicaţiile este acum posibilă, datorită ciclului pentru rufe ultradelicate Hotpoint Aqualtis. Articolele cu paiete sau cristale Swarovski sunt tratate cu un program specific care protejează fibrele, curăţând cu delicateţe şi îndepărtând eficient murdăria. Ciclul pentru Rufe ultradelicate este perfect pentru spălarea chiar şi a articolelor din pluş, fără a modifica caracteristicile acestora şi lăsându-le moi şi curate.

Actiune antialergica in profunzime. La Hotpoint Aqualtis nu putea lipsi ciclul ANTIALEGIC proiectat pentru maşinile de spălat, pentru maşinile de spălat cu uscător şi pentru uscătoarele de rufe, reducând şi eliminând majoritatea alergenilor, fără a deteriora fibrele.

Ciclurile de spalare a masinilor Hotpoint Ariston

Importante studii clinice au demonstrat că în Europa creşte numărul persoanelor care suferă de alergii. Poluarea, acarienii şi polenul sunt principalii responsabili ai pruritului cutanat, care afectează un individ din patru, cu precădere copiii. Maşinile de spălat şi maşinile de spălat cu uscător Hotpoint Aqualtis oferă un program specific pentru a reduce la minim principalii alergeni şi care spală în profunzime fără a afecta ţesăturile. Ciclul constă în două etape de: încălzire a apei, la începutul spălării, şi menţinerea constantă a temperaturii la 60°, în vederea eliminării polenului şi acarienilor. De asemenea, ciclul utilizează o cantitate mai mare de apă pentru a dizolva mai bine detergentul şi prevede cinci etape de clătire – cu trei în plus faţă de ciclurile standard – pentru îndepărtarea principalilor alergeni cum sunt acarienii şi polenul de pe fibrele ţesăturilor. Maşinile de spălat şi maşinile de spălat cu uscător Hotpoint Aqualtis au obţinut aprobarea “Allergy UK”, care confirmă reducerea efectivă a polenului şi acarienilor de pe ţesăturile tratate cu ajutorul ciclului antialergic iar germenii, bacteriile şi ciupercile cu ajutorul opţiunii igienizare cu aburi. Aprobarea atestă faptul că produsele au fost testate  stiinţific iar rezultatele lor au fost măsurate şi comparate.

Ciclul de spalare cu aburi 100% Natural. Utilizarea aditivilor garantează o mai bună igienizare a rufelor, dar Aqualtis s-a mai gândit la o soluţie pentru a obţine o curăţare în profunzime şi complet naturală: aburul. Proprietăţile benefice ale aburului în curăţare sunt cunoscute, de aceea Hotpoint Aqualtis s-a gândit să le extindă şi la rufe pentru a le igieniza, a le îndepărta mirosurile neplăcute şi a le parfuma în mod plăcut. Funcţia cu aburi poate fi îmbinată inclusiv cu ciclurile de spălare la temperatură scăzută, întrucât nu agresează ţesăturile, ci le curăţă în profunzime. Testele de laborator au demonstrat că aburul distruge 99,9% din germeni, bacterii şi ciupercile cele mai frecvent întâlnite în rufe, acest lucru făcându-se în mod natural şi economic.

Spre deosebire de un motor tradiţional cu perii, motorul Ariston Hotpoint fără perii nu necesită contacte electrice. În acest mod, mărirea vitezei de rotaţie nu provoacă producerea de scântei, acest lucru constituind un avantaj deosebit pentru durata motorului şi silenţiozitatea acestuia. Sistemul electronic asigură totodată o eficienţă energetică ridicată împreună cu o îngrijire mai atentă a ţesăturilor, inclusiv a celor mai delicate. Sistemul de control special permite funcţionarea maşinii cu sarcina constant echilibrată, reducând la minim vibraţiile şi zgomotul. Motorul masinilor de spalat Hotpoint Ariston este garantat timp de 10 ani. Masinile de spalat Hotpoint inclusiv cele din gama Aqualtis le gasiti in oferta  evoMAG.roCEL.ro.ro eMAG si Flanco.

Exit mobile version