decathlon.ro

Cel mai mic elicopter tocmai a devenit si mai mic, cu mai mult de o treime mai mic decat celelalte mini-elicoptere! Echipat cu Giroscop, ESC (controlul electronic al vitezei), Mixer si Receptor, elicopterul cu infrarosu S110G este un model extrem de stabil si controlabil. Datorita dimensiunilor sale de-a dreptul miniaturale, acest elicopter reprezinta o noua treapta evolutiva in domeniul jucariilor zburatoare telecomandate.

mindblower.ro

Oferind aceeasi stabilitate in zbor ca si binecunoscutii sai precursori S107G sau S102G, modelul S110G este ideal pentru zborul prin dormitor, sufragerie sau birou. Acest elicopter teleghidat are numai 11.5 CM lungime, este construit in jurul unei structuri metalice foarte solide si este dotat cu leduri luminoase. In realizarea cabinei s-a pus un accent deosebit pe elementele de detaliu, aproape ca nici nu mai arata ca o jucarie, pare un elicopter foarte serios. Il gasiti la eMAG.ro.

otter.ro

Este capabil sa se miste pe 3 axe, usor de controlat si foarte stabil in zbor. Structura fiind realizata din aluminiu elicopterul este foarte usor, caracteristica ce ii confera o rezistenta deosebita in cazul prabusirilor repetate fiind astfel ideal pentru oricine utilizeaza pentru prima data un elicopter cu telecomanda. Este ideal pentru oricine are peste 8 ani, timpul de zbor este circa 7 minute iar timpul de incarcare de aproximativ 30 de minute. Poate fi controlat in 6 directii, respectiv sus/jos, inainte/inapoi si rotire stanga/dreapta.

Ideal pentru zborul in interior datorita rotorului principal dual – coaxial. Extrem de usor, functii complete pe 3 canale cu giroscop şi sistem de stabilizare a zborului. Functioneaza cu acumulator: 3.7V Li-Poli, timp de incarcare 30 de minute. Alimentare telecomanda:  6 baterii tip AA (nu sunt incluse). Timp de zbor: aproximativ 7 minute si raza de control: aproximativ 10 m.Dimensiuni ambalat: 28 x 21 x 7 cm, lungime: 11.5 cm. Il gasiti la eMAG.ro

answear.ro