Epilatorul Philips Lumea IPL SC2003/11 previne regenerarea parului, distrugandu-l total! Pentru a vă bucura de o piele netedă pe faţă şi pe corp în fiecare zi Sistemul de îndepărtare a părului Philips Lumea IPL este minunat pentru a preveni reapariţia părului pe faţă sau pe corp. Impulsurile delicate de lumină, aplicate cu regularitate, păstrează pielea netedă ca mătasea în fiecare zi. Cinci setari reglabile de energie luminoasa (reglabil in functie de tipul de piele), incarcare totala in 100 de minute, durata de functionare minim 370 de pulsatii, Filtru UV integrat ( va protejeaza pielea de lumina UV), inel de siguranta ce previne pulsarea. In pachet este inclusa: geanta, incarcatorul, accesoriu corp, cap pentru parul facial, accesoriul de precizie si manualul de utilizare.

Catifelare de durată

  • Bucuraţi-vă de piele netedă în fiecare zi cu ajutorul Epilatorului fara fir pe baza de lumina Philips Lumea IPL;
  • Eficient fără efort, la fel de simplu ca si cum ai ti-ai mangaia corpul;

Pasii de utilizare a Philips Lumea SC2003:

Pasul 1. Inaintea utilizarii sistemului de epilat Philips Lumea, rade zonele dorite (axile, picioare, brate, zona inghinala, buza superioara, barbie, perciuni etc.) pana la indepartarea completa a parului. Astfel, te asiguri ca energia produsa de pulsatiile de lumina este canalizata in cel mai eficient mod asupra foliculilor de par. Dupa primele 4-5 tratamente, pe masura ce cresterea parului este inhibata, nu mai este nevoie de raderea initiala cu lama.

Pasul 2. Seteaza intensitatea luminii aparatului la nivelul recomandat tipului tau de piele si culorii firului de par.

Pasul 3. Aplica pulsatiile de lumina asupra pielii, acestea vor produce „adormirea” radacinii firelor de par, inhiband cresterea. In plus, filtrul UV integrat actioneaza doar asupra firelor de par, neafectand pielea, iar inelul de siguranta al aparatului previne pulsarea neintentionata.

Îndepărtarea părului cu tehnologia IPL

  • Philips Lumea este adaptat pentru utilizare sigură în confortul casei dvs.;
  • Adecvat pentru o largă varietate de tipuri de păr și de piele;

Ca si imagine in Romania, Philips a ales-o pe Laura Cosoi pentru a promova in randul femeilor ce sunt dispuse sa plateasca o suma mai mare pentru un epilator cu adevarat performant.

vezi cel mai mic pret Philips Lumea la

eMAG | marketonline | altex

Aplicare delicată și eficientă pe faţă și pe corp

  • Cinci setări reglabile de energie luminoasă;
  • Sigur și eficient chiar și în zonele sensibile;
  • Accesoriu de precizie pentru tratarea sigură a feţei;
  • Accesoriu mai mare pentru corp pentru tratament rapid;
  • Modul Glisare și Flash pentru aplicare comodă;

Bucuraţi-vă de piele netedă în fiecare zi. Philips Lumea aplică impulsuri delicate de lumină la rădăcina părului. În consecinţă, părul se aşează natural, iar creşterea părului este inhibată. Repetarea regulată a acestui tratament vă va păstra pielea netedă în fiecare zi. Designul fără fir unic al Lumea este perfect pentru acces maxim şi utilizare uşoară.

Adaptat pentru utilizare sigură în confortul casei dvs. Philips Lumea utilizează o tehnologie pe bază de lumină numită IPL (lumină intens pulsată), derivată din tehnologia utilizată în saloanele profesionale de frumuseţe. Philips a adaptat această tehnologie pentru utilizare sigură şi eficientă în confortul casei dvs. Philips a colaborat cu dermatologi de marcă pentru a dezvolta sistemul nostru inovator de îndepărtare a părului. Timp de peste 10 ani am făcut cercetări de piaţă extensive pe segmentul consumatori în care am inclus peste 2000 de femei.

Adecvat pentru o largă varietate de tipuri de păr şi de piele. Philips Lumea are acţiune eficientă asupra părului blond închis (natural), şaten şi negru. Ca şi alte tratamente pe bază de lumină, Philips Lumea NU este eficient la părul roşcat, blond deschis sau alb/cenuşiu. Philips Lumea NU este adecvat nici pentru pielea foarte închisă la culoare.

Cinci setări reglabile de energie luminoasă. Philips Lumea are cinci setări reglabile de energie luminoasă pentru a asigura tratamentul delicat, dar eficient. Utilizat corect, tratamentul IPL cu Philips Lumea este sigur şi delicat, putând fi utilizat chiar şi în zonele cu piele sensibilă şi în zonele sensibile ale corpului.

Sigur şi eficient chiar şi în zonele sensibile. Utilizaţi cu încredere pentru a îndepărta părul de pe faţă (buza superioară, bărbie şi perciuni) şi de pe părţile corpului, inclusiv de pe picioare, zona axilară, zona inghinală, abdomen şi braţe. Accesoriu de precizie pentru tratarea sigură a feţei este echipat cu un filtru suplimentar integrat de lumină şi permite aplicarea sigură şi comodă pe buza superioară, bărbie şi perciuni. Se poate utiliza şi în alte zone sensibile ale corpului, cum ar fi zona axilară, zona inghinală şi zonele greu accesibile. Accesoriul mai mare pentru corp permite tratarea pe zone mari cum ar fi picioarele.

vezi cel mai mic pret Philips Lumea la

eMAG | marketonline altex

Exit mobile version