Familia Tassimo de la Bosch: o gama variata de bauturi si espressoare inteligente de cafea, pe gustul fiecaruia. Fiecare familie este unica in felul ei si de aceea TASSIMO este disponibil intr-o gama variata de modele si culori, potrivite fiecarui stil in parte. Functionare complet automata, cu o simpla apasare de buton: Codul de bare de pe fiecare T DISC contine informatii despre cantitatea optima de apa, durata de preparare si temperatura exacta necesare pentru prepararea desavarsita a bauturii tale preferate.

Despre Espressoarele de cafea de la Bosch din seria Tassimo bauturi expres

Gama variata de bauturi: Descopera specialitatile delicioase de cafea de la JACOBS: Caffè Crema, Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato, precum si ciocolata calda Milka. Cele mai iubite marci: JACOBS si MILKA iti ofera calitatea pe care o cunosti si in care ai incredere. Taria cafelei poate fi reglata manual, in functie de preferinte. Bauturile pot fi alternate oricat de des, deoarece designul unic al T DISC-ului previne transferul de gust iar un jet de abur curata automat aparatul dupa fiecare ciclu de preparare.

Rapid si eficient: Bautura ta preferata este gata imediat. Consum redus de energie: Sistemul de incalzire inovativ incalzeste apa doar daca este solicitat si se deconecteaza imediat dupa fiecare preparare a unei bauturi. Datorita designului unic al T DISC-ului, care asigura prospetimea in fiecare ceasca, si tehnologiei inteligente cu cod de bare TASSIMO care controleaza temperatura, durata de preparare si cantitatea de apa, se obtin intotdeauna rezultate excelente.

Avand suport de ceasca detasabil si reglabil pe inaltime, poti folosi cana favorita, indiferent de forma ai dimensiunea acesteia. Datorita programului complet automat de preparare, curatare si decalcifiere, intretinerea aparatului este extrem de simpla!

Prepararea bauturilor Espressoarele Bosh Tassimo este foarte simpla:

  • se alege un T DISC si se introduce in aparat
  • printr-o singura apasare de buton, tehnologia inteligenta TASSIMO de la Bosch cu cod de bare intra in actiune
  • rezultatul este o bautura perfecta de fiecare data


Espressor TAS 2002 EE

Espressorul de cafea Tassimo TAS 2002 EE ofera bauturi calde delicioase pe gustul fiecaruia – de la Cappuccino, Latte Macchiato, la ciocolata calda si Caffè Crema. Folosind cafeaua Jacobs sau ciocolata Milka, cele mai apreciate marci din categoriile lor, vei avea garantat un gust de exceptie si calitate in fiecare ceasca. Gama variata de aparate TASSIMO de la Bosch satisface preferintele fiecarui client in parte si asta printr-o singura apasare de buton!

 Specificatii generale

  • Putere: 1300 W
  • Tip bauturi: Latte macchiato, Cafea, Ciocolata calda, Cappuccino, Caffe crema, Espresso
  • Display: LED
  • Sistem decalcifiere: Da

Alte avantaje Tassimo TAS 2002 EE: Posibilitate de spalare a componentelor in masina de vase, Utilizare T DISC-uri, Sistem de decalcifiere, Incarcator capsule

Nu uitaţi că cei 125 de ani de experienţă tehnologică se regăsesc in fiecare aparat – fapt apreciat de utilizatorii din intreaga lume.

 

vizualizeaza produsul


Espressor Bosch TAS 6515 EE

Espressorul Bosch Tassimo 6515EE este aparatul ce combină toate caracteristicile. Printre funcţiile suplimentare se numără sistemul de filtrare a apei Brita Maxtra ce prelungeste durata de viata a aparatului si asigura gust optim si aroma imbietoare in fiecare ceasca.

De asemenea, funcţia digitală memo Brita iţi aminteşte cand trebuie inlocuit cartuşul filtrului de apă MAXTRA, asigurand condiţii optime de funcţionare. Iar afişajul cu cristale lichide multilingv furnizeaza instructiuni usor de respectat şi informaţii privind stadiul procesului de preparare.

Inca un detaliu elegant, dar foarte practic: lumina suportului de ceaşcă este activata automat cand aparatul este pornit şi se opreşte in standby.

Espressorul Bosch TASS 4013EE, are o capacitate de 1,8 litri, sistem decalcifiere, functie autocuratare, utilizeaza T DISC-uri, tava detasabila, rezervor detasabil de apa si iluminare digitala.

vizualizeaza produsul

Espressor BOSCH TAS 4013 EE

Inteligent, economic şi de incredere – nu-i de mirare că Espressorul de cafea Bosch Tas 4013EE este in topul preferinţelor! Modelul se bucură de mare succes şi in competiţiile internaţionale primind in 2009, prestigiosul premiu pentru design de produs, de la reddot.

Dar nu este vorba numai de aspect – fiabilitatea, calitatea şi consumul redus de energie specifice lui T 4013 EE s-au ridicat la standardele impuse de prestigioase instituţii de testare din Germania. Disponibil intr-o gamă variată de culori, T4013EE este o opţiune perfectă pentru orice bucătărie, oferind savoare, calitate şi design.

Bauturile pot fi alternate oricat de des, deoarece designul unic al T DISC-ului previne transferul de gust iar un jet de abur curata automat aparatul dupa fiecare ciclu de preparare.

Avand suport de ceasca detasabil si reglabil pe inaltime, poti folosi cana favorita, indiferent de forma ai dimensiunea acesteia.

Datorita programului complet automat de preparare, curatare si decalcifiere, intretinerea espressorului este extrem de simpla!

Espressorul Bosch TASS 4013EE, are o capacitate de 2 litri, sistem decalcifiere, functie autocuratare, utilizeaza T DISC-uri, tava detasabila, rezervor detasabil de apa si este disponibil in 2 culori: negru si rosu.

vizualizeaza produsul

Daca te intrebi de unde poti cumpara capsule pentru Espressoarele Tassimo Bosch, ei bine, acestea se gasesc intr-o gama variata, pentru Capucinno, Espresso sau Caramel Latte Machiato de exemplu, produse de Jacobs, Tchibo sau Nescafe.

capsule originale pentru espressor Tassimo Bosch

Exit mobile version