depurtat.ro

Compania romaneasca Evolio anunta lansarea X-Board, un gadget pe doua roti (hoverboard sau mai degraba un mini-segway), cu motor electric si o autonomie de 15 km. Tot mai mulți oameni sunt interesați de vehicule electrice, care beneficiază de multe avantaje, pe lângă faptul că (si dupa parerea noastra) toate aceste vehicule electrice sunt foarte cool. Pentru siguranța clienților, Evolio au luat măsuri stricte de control al calității și au utilizat baterii de cea mai buna calitate produse de Samsung. Cei de la Evolio au convingerea că piața dispozitivelor electrice are un potențial de creștere uriaș și vor continua să investeasca în acest segment de business. Placa se incarca in doua ore la priza, are o viteza maxima de 12 km/h, iar pretul de lista este de 1.999 lei. Evolio, un brand romanesc, este cunoscut inclusiv peste hotare pentru smartphone-uri, tablete si GPS-uri.

yves-rocher.ro

Pareri si preturi Evolio X-BOARD Hoverboard-ul Un mini-Segway romanesc

Evolio X-BOARD Hoverboard-ul Un mini-Segway romanesc

X-Board permite deplasarea prin simpla schimbare a centrului de echilibru, si dupa parerea noastra il face foarte usor de folosit, nu doar de catre adolescenti ci chiar si de catre cei trecuti de prima tinerete. Giroscopul interior si pedalele sensibile la presiune determina rapid directia in care conducatorul vrea sa se deplaseze, astfel incat miscarea este cat se poate de fireasca. Designul aerodinamic si giroscopul interior fac posibila depasirea micilor denivelari sau a pantelor. Viteza se regleaza automat in functie de miscarea celui care conduce vehiculul, in echilbru sau in plan inclinat, astfel incat deplasarea se face in conditii de siguranta.

flanco.ro/
X-Board by Evolio

X-Board by Evolio

Bateria Samsung de 4.4 AH permite deplasarea cu o viteza de pana la 12 km/ora, cu o autonomie de 15 km. Dispozitivul are nevoie de 2 ore pentru reincarcarea completa a bateriei. Echipat cu LED-uri și roți performante, gadgetul poate fi folosit atât în exterior cât și în interior, ziua sau noaptea.

Tot mai mulți oameni sunt interesați de vehiculele electrice, care beneficiază de multe avantaje, pe lângă faptul că sunt foarte cool. Cei de la Evolio au convingerea că piața dispozitivelor electrice are un potențial de creștere uriaș și vor continua să investeasca în acest segment de business.

Produsul Evolio intră într-o piaţă deja aglomerată a roboţilor de transport personal. Retailerii de specialitate oferă deja numeroase modele de astfel de plăci, cu preţuri pornind de la 1.200 de lei, care pot depasi chiar si 5.000 de lei. X-BOARD-ul EVOLIO este disponibil in 3 versiuni de culoare, negru cu albastru, galben cu mov si galben cu albastru. X-Board-ul Evolio va putea fi cumparat de la 11 Aprilie la pretul de 1999 RON, iar pentru cei ce vor pre-comanda produsul in 16 Martie, Evolio le va face un discount de 25% (in limita a 100 de unitati).

answear.ro