Noriel prezinta Fabrica de inghetata Plastelino! Ai pofta de inghetata? Creaza-ti desertul pe care ti-l doresti! Fabrica de inghetata de la Plastelino de la Noriel are unelte care te ajuta sa creezi tot ce poftesti. Plastelino e plastilina geniala cu aroma de vanilie ce poate fi modelata usor si in cele mai amuzante moduri! Si nu iti fa griji de plastilina de care ai nevoie la aceasta jucarie … . Grabeste-te multipack-ul de plastilina cu aroma de vanilie in 8 culori costa doar 17,9 RON (oferta si stocul este limitat, va recomandam sa vedeti pretul si stocul actualizat). Ca orice jucarie interesanta de altfel. Intreaga gama Plastelino o vei gasi aici.

Bine ai venit în lumea lui Plastelino! Acesta este locul magic în care poţi să-ţi imaginezi, să creezi, să construieşti la nesfârşit! Aventura imaginaţiei tale începe acum! Toti copiii adoră îngheţata, modelează orice fel de îngheţată doreşti cu ajutorul Fabricii de Inghetata Plastelino.

vezi mai multe jucarii din seria Fabrica Plastelino: Fabrica de Vafe Plastelino Noriel | Fabrica de Briose Plastelino Noriel

CITESTE SI:  Plusurile Podlings din colectia Keel Toys