Fashion Days dă startul Black Friday în site, în data de 18 noiembrie, ora 00:00, cu reduceri de până la 90% la 700.000 de produse disponibile în magazinul online și livrare în 7 zile lucrătoare.

 

Oferta Fashion Days de Black Friday

Fashion Days va oferi reduceri de până la 90% la 700.000 de produse din shop. Clientii își pot concentra atenția pe reducerile consistente a următoarelor categorii de produse:

  • Peste 150.000 de produse de îmbrăcăminte de sezon pentru femei
  • Peste 80.000 de produse de îmbrăcăminte de sezon pentru bărbați
  • 50.000 de produse de încălțăminte de sezon, bărbați
  • 80.000 de produse de încălțăminte de sezon, femei
  • 40.000 de rochii
  • Peste 60.000 de produse de îmbrăcăminte casual și sport pentru copii
  • 10.000 de ceasuri
  • 10.000 de produse de ski

Printre brandurile participante la reducerile Fashion Days de Black Friday se numără Napapijri, Mango, Guess, Zee Lane, dar și branduri adăugate în acest an în magazinul online: Marella, Next, Fossil, Max&Co. Surpriza constă în faptul că de Black Friday vor fi aduse produse de la branduri noi, la reducere: D&G, Red Valentino, Prada, Burberry, Love Moschino, MiuMiu.

 

Black Friday la Fashion Days în anii trecuți

Valoarea comenzilor a crescut într-un ritm impresionant în ultimii trei ani, de la 5,7 milioane de lei valoarea comenzi în anul 2013, la 10,8 milioane lei în 2014 și a reușit să atingă cifra de 15,5 milioane de lei în anul 2015.

Ce așteptări are Fashion Days în acest an de la Black Friday? Magazinul achizitionat de catre grupul Naspers proprietar al brandului www.eMAG.ro se așteaptă să depășească vânzările din anul trecut și să înregistreze de două ori mai multe, cu un trafic de 20-30 ori mai mare decât într-o zi normală. Fashion Days este o companie fondata in 2009 de catre antreprenori elvetieni, au devenit parte a grupului Naspers, fapt care a generat o dezvoltare a business-ului. In prezent Fashion Days a intrat si pe rafturile magazinului (de fapt platformei de vanzari) www.eMAG.ro cu peste 200.000 de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii iar acest lucru va duce la consolidarea pozitiei de jucator cheie in industria de moda din regiunea Europei de Est.

Oferta de Black Friday 2016 este de 18 ori mai mare decat cea de anul trecut, eveniment la care clientii ocazionali sau cei fideli au gasit peste 50.000 de produse cu preturi reduse de 90%.

În 2016, Fashion Days a înregistrat o creștere de 12% a coșului mediu de cumpărături pe România. Ponderea achizițiilor pe țări este de 58% pe România și 42% pe Bulgaria și Ungaria. Share-ul pe dispozitive este de 68% pe mobil și 32% pe desktop, iar în ceea ce privește procentele de achiziții femei – bărbați , acestea sunt de 65% versus 35%. Rata de retur a produselor este sub media pieței, adică sub 20%.

Printre serviciile și beneficiile oferite clienților se numără colecțiile noi adăugate permanent, livrare gratuită și rapidă în două zile, retur gratuit.

 

5 motive pentru care sa alegi Fashion Days?

Stiai ca:
* au peste 4 milioane de clienti in Romania, Bulgaria si Ungaria
* sunt clienti care plaseaza comenzi chiar si de cateva ori / saptamana
* prezinta cele mai noi colectii de la branduri de top
* lanseaza tot timpul oferte speciale pentru colectiile din sezoanele trecute
* profita de o livrare rapida si retur gratuit

Aici Oferta Fashion Days

Exit mobile version