depurtat.ro

Figurinele cu pisicuta Hello Kitty sunt atent pictate, si ii determina pe copii sa interpreteze noi roluri si sa inventeze noi povesti pentru dezvoltarea imaginatiei si creativitatii. Să își imagineze un personaj, să recreeze o scenă sau situaţie este o modalitate prin care copilul îşi oferă joacă de calitate.

Ca și părinți, poate nu acordăm suficientă atenție, însă conform mai multor psihologi, imaginația şi dorința de a se imagina ca fiind o altă persoană sunt, în fapt, esențiale pentru dezvoltarea mentală, intelectuală, emoțională și chiar fizică a copilului. Este o parte a mecanismului pe care acesta îl folosește pentru a învăța şi pentru a se descoperi. Nu este o joacă fără sens, este o modalitate importantă prin care copilul se dezvoltă. Mai multe articole cu simpatica pisicuta Hello Kitty vei gasi la Borealy – Bijuterii Hello KittyMyKitty  si My Kitty Store.

Mai este cineva care să nu cunoască pisicuţa roz? Hello Kitty este un adevărat fenomen ce a luat o amploare globală, fiind reprezentată de o pisicuţă albă şi drăgălaşă cu o fundiţă pe urechea stângă şi o codiţă deasă. Hello Kitty a fost creată în 1974 de designer-ul japonez Ikuko Shimizu şi a fost numită după una din pisicile lui Alice din cartea lui Lewis Carroll ”Through the Looking Glass”.

vezi intreaga colectie de figurine Hello Kitty

Hello Kitty apare pe nenumarate produse, de la portofele, gentute, bijuteriiceasuri, îmbrăcăminte, apa minerala, carti, camere video şi foto, smartphone-uri, CD playere portabile, servetele, rechizite, tacamuri, cutii de sandwich-uri, jucarii din plus si orice altceva îţi imaginezi!

Ajută fetiţa ta să se folosească de cât mai multe resurse în crearea fanteziilor şi a proprilor lor poveşti cu ajutorul acestei pisicute roz Hello Kitty.

 

Exit mobile version