Set de Figurine Scooby Doo

 

Setul include o figurina Scooby-Doo cu inaltimea de aproximativ 12cm, si inca 4 figurine-monstrii cu dimensiuni intre 6,5 si 12cm. Toate figurinele au 2 sau 4 membre mobile, si sunt realizate din material plastic sau cauciuc. Scooby-Doo are un buton pe spate iar cand acesta este apasat, Scooby latra.  Detalii tehnice: Pachetul include 5 figurine realizate din material plastic si cauciuc. Recomandat pentru copii peste 5 ani. In magazinele eMAG.ro, elefant.ro, nicoro.ro, jucarie.ronichiduta.ro si bestkids.ro.

vezi detalii si pret aici

 

Set Figurine Scooby Doo

 

Ajuta-i pe Scooby Doo si prietenii lui sa rezolve un nou mister! Figurine atractive ce-i intruchipeaza pe poznasii detectivi din desenele animate cu simpaticul Scooby Doo: Fred, Daphne, Velma, Shaggy si fricosul Scooby Doo. Atinge-l pe Scooby Doo si-l vei auzi spunand celebra lui replica. Realizate din materiale de calitate, cu detalii realistice, figurinele pot fi asezate in diferite pozitii datorita mainilor si picioarelor articulate.

Acest set figurine se adreseaza copiilor peste 5 ani

vezi detalii si pret aici

 

Figurine colectionabile la punguta

 

Scooby Doo Go Figure Foil Bag contine cate un caracter din desenele animate cu Scooby Doo. Colectioneaza toate figurinele pentru a intregi echipajul. Pachetul include o figurina, colectioneaza-le pe toate. Recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

vezi detalii si pret aici

 

 

Figurine Scooby Doo – transport gratuit

Cele mai multe modele insa de figurine si jucarii din plus, din cauciuc, din plastic sau electronice cu Scooby Doo veti gasi aici. Desi vin direct din China (cu transport gratuit), tot vor costa mai putin decat cele existente in magazinele online romanesti.

Exit mobile version