In Belgia, acolo unde s-au nascut, li se spune Les Schtroumps. In engleza se cheama The Smurfs, nemtii le zic Schtrumfi, iar rusii Strumfovi. In Romania au ajuns ca Strumfi. Dar ce mai conteaza cum li se spune cand toata lumea stie despre cine este vorba: micile creaturi albastre, giumbuslucare, jucause si care trec prin fel de fel de peripetii. Au ajuns atat de faimoase incat s-au batut monede aniversare cu ei, se vand in boutique-uri exclusiviste de lux iar brandul a ajuns sa valoreze 3 miliarde de dolari! Astia mici si albastri?? Da, chiar ei!

Jucarii si articole cu Strumfi gasesti la

eMAGbestkids | ventum |

Perechi, perechi, iata-i ca se indreapta spre noi. Si spre voi. Probabil ca nu ne cunosc toti inca prea bine, de vreme ce Panicky face mutricica asta foarte nedumerita. Dar e atat de haios, incat Pictorul (Painter) este pregatit sa il imortalizeze intr-una din panzele sale devenite celebre. Si nu doar pe Panicky, ci si pe tine! Ca doar de-aia iti face cu ochiul! Smurf Smurf! Set de 2 figurine a cate 6,5cm fiecare, articulate si cu accesorii. Colectioneaza-i pe toti!

 

The Smurfs: Panicky & Painter

 

 

The Smurfs: Hefty & Handy

 

Hefty si Handy se pregatesc de munca. Ceva greu, dupa cate se pare. Ca doar nu deageaba Hefty se antreneaza de zor cu gantere. El este cel mai solid Strumf, dar se pare ca vrea sa doboare toate recordurile cu masa lui musculara. Handy – Indemanaticul se pregateste in alt fel. Are toate ustensilele frumos aranjate. Cu nelipsitu-i creion dupa ureche, masoara de mai multe ori inainte de a bate cuiele. Smurf Smurf! Set de 2 figurine a cate 6,5cm fiecare, articulate si cu accesorii. Colectioneaza-i pe toti!

 

Strumfii: Vaniti si Grouchy

 

Cu greu am putea gasi o pereche mai diferita decat astia doi. Vanity, dupa numele sau, ne dam seama ca e cel mai cochet. Fara flori si oglinda in care se priveste si o saruta mereu, nici nu poate fi imaginat. Oare sigur e Strumf? Sau sa fie vreo…Strumfita? Nu stiu, si cred ca nici Grouchy nu stie, ca doar de-aia e mereu iritat si irascibil. Smurf Smurf! Set de 2 figurine a cate 6,5cm fiecare, articulate si cu accesorii.

 

 

Strumfii: Baker si Farmer

 

Astia doi sunt chiar seriosi si harnici. Despre Baker (Brutarul) se stie ca face cele mai bune paini si placinte. Retetele lui sunt secrete dar poate sa va spuna ca foloseste doar ingrediente de calitate. Iar majoritatea dintre ele provin de la ferma lui Farmer, bineinteles. Care este mereu cu zambetul pe buze si nu se opreste niciodata de la munca. Smurf Smurf! Set de 2 figurine a cate 6,5cm fiecare, articulate si cu accesorii.

 

 

Stampile cu strumfi

 

Set de 2 stampile cu personaje din desenul animat Strumfii 2. Strumfita a fost creata de catre Gargamel pentru ca sa distruga strumfii si a fost initial bruneta. Tata Strumf i-a schimbat natura si culoarea parului prin magie. Strumfita iubeste florile si culoarea roz.

 

mai multe jucarii si articole cu Strumfi gasesti la

eMAG | bestkids | ventum |

 

Exit mobile version