Review Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X. Consumatorii sunt tot mai hotărâţi să aibă un stil de viaţă sănătos şi un regim alimentar echilibrat. Cu toţii ştim că alimentele proaspete sunt necesare pentru asigurarea sănătăţii fizice. Si daca ne dorim sa pastram alimentele proaspete, avem nevoie de un frigider sau de o combina frigorifica care are grija de hrana familiei noastre. Din acest motiv consumatorii, sunt tot mai atenţi atunci când fac cumpărături, doresc garantarea faptului că frigiderul pe care îl cumpără protejează alimentele la maximum. Prin aceasta se evită şi risipa de alimente care nu mai sunt proaspete, atunci când trebuie consumate. Va prezentam combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X inca un electrocasnic extraordinar din gama Ariston Hotpoint. Ideală pentru cei care obişnuiesc să păstreze o rezervă mare de alimente congelate, combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X dispune de un congelator spaţios, cu sertare, situat sub compartimentul frigider. Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X, 331 l, Clasa A+, H 200 cm, Inox se regaseste acum si in oferta eMAG.

Ce frigider să alegeţi pentru locuinţa dumneavoastră? Alegerea se face în funcţie de necesităţi! Prin modelele sale Hotpoint răspunde necesităţilor şi obiceiurilor oricărei familii, oferind frigidere cu funcţii şi caracteristici diferite, prevăzute întotdeauna cu cele mai bune tehnologii, pentru depozitarea alimentelor la înaltă definiţie şi un consum scăzut de energie. Parerea noastra este ca Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X de la Ariston este ideală pentru cei care obişnuiesc să păstreze o rezervă mare de alimente congelate, dispune de un congelator spaţios, cu sertare, situat sub compartimentul frigider. Plasticele sunt fabricate din materiale de calitate si gliseaza placut, frigiderul este compartimentat cu cap si are maximum de litraj la care te poti astepta la un Total No Frost. Un aparat frigorific spațios fata de alte branduri, răcește foarte bine! 

Decongelarea automată împiedică acumularea gheţii în interiorul congelatorului şi previne formarea gheţii în interiorul frigiderului. Prin aceasta se asigură o funcţionare perfectă şi o durată mai mare de utilizare a congelatorului.

Hotpoint doreşte să protejeze resursele naturale, dar, în acelaşi timp cunoaşte şi necesităţile consumatorilor, care doresc aparate capabile să menţină consumul de energie la nivelul minim. În special atunci când trebuie să aleagă un frigider, care e singurul aparat electrocasnic ce funcţionează continuu, zi şi noapte, tot timpul anului. Acesta este motivul pentru care frigiderele Hotpoint clasa A++ şi A+ garantează STANDARDE ÎNALTE DE EFICIENŢĂ ŞI UN CONSUM ENERGETIC SCĂZUT. Frigiderele Ariston Hotpoint clasa A++ realizează o economie de energie de PÂNĂ LA 40% comparativ cu clasa A.

Tehnologiile inovatoare care transformă noile frigidere Hotpoint în mediul ideal pentru păstrarea prospeţimii şi a calităţii alimentelor, prelungindu-le durata de valabilitate într-un mod complet natural. High Definition. Racirea la inalta definitie: nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora. Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%. Tehnologia Air Tech Evolution pentru modelele independente si Air Technology pentru incorporabile garanteaza performante superioare in ceea ce priveste pastrarea alimentelor. Tehnologia Hygiene Advance asigura cel mai sigur mediu pentru alimente. Inalta definitie: pastrare remarcabila a alimentelor! Control igiena. Hygiene Advance este un tratament special cu ioni de argint in interiorul peretilor care reduce proliferarea bacteriilor si mucegaiului pentru a oferi cel mai sigur mediu de pastrare pentru alimente. Ecotech. Simbolul Ecotech identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Frigiderele Ecotech sunt o garantie a standardelor ridicate de eficienta, niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta. Holiday. Cu functia Holiday, frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade de absenta indelungata sau in vacante, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal, pastrand alimentele congelate pentru cand va intoarceti, sectiunea goala a frigiderului este reglata la o temperatura de repaus care permite usii sa stea inchisa (pastrand astfel interiorul curat), fara formare de mucegai sau mirosuri neplacute. Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X, 331 l, Clasa A+, H 200 cm, Inox se regaseste acum si in oferta eMAG.

Exit mobile version