Geaca de iarna barbati Ecko Stay Puffer

 

Uita de frig purtand geaca Ecko Unlimited Stay Puffer. Aceasta este foarte practica avand doua buzunare laterale, unul frontal si snur elastic in talie pentru ajustarea dimensiunii si o buna fixare pe corp. Se incheie cu fermoar si are la baza manecilor un spatiu special pentru degetul mare, astfel incat te vei asigura ca mainile tale vor fi mereu calde. Geaca pentru barbati, de la Ecko Unlimited de culoare grena. Mai multe geci de iarna pentru barbati modele sport, lejere dar calduroase veti regasi in oferta magazinelor FashionUPOriginalsFashionDays si Comodo.

Geaca de iarna barbati Ecko Stay Puffer

 

Un barbat uita de frig purtand geaca Ecko Unlimited Stay Puffer. Aceasta este foarte practica avand doua buzunare laterale, unul frontal si snur elastic in talie pentru ajustarea dimensiunii si o buna fixare pe corp. Se incheie cu fermoar si are la baza manecilor un spatiu special pentru degetul mare, astfel incat te vei asigura ca mainile tale vor fi mereu calde. Geaca pentru barbati, de la Ecko Unlimited de culoare neagra, usor de asortat la orice tinuta vestimentara, casual, sport sau chiar office.

 

Geaca de iarna barbati Ecko Rhino Puffer

 

Trebuie sa te pregatesti din timp cu geaca de iarna pentru barbati Ecko Unlimited Rhino Puffer. Calduroasa si confortabila, geaca originala Ecko Unlimited Rhino Puffer are doua buzunare cu fermoar la exterior si unul interior cu scai unde iti poti tine in siguranta portofelul sau cheile. Gluga poate fi detasata cu usurinta datorita prinderii sale cu binecunoscutele capse. Fii in centrul atentiei tuturor datorita rosului ce va atrage  toate privirile asupra ta.

 Mai multe geci de iarna pentru barbati modele sport, lejere dar calduroase veti regasi in oferta magazinelor FashionUPOriginalsFashionDays si Comodo.

Exit mobile version