Geaca de iarna pentru femei Columbia Varaluck, o geaca lungă peste genunchi, perfectă pentru excursiile dvs. de zi cu zi, oferind respingere avansată a vantului si frigului Omni-Shield şi o glugă de furtună reglabilă pentru a vă menţine protejată dacă vă prinde o ploaie uşoară. Pentru mai multe modele de geci calduroase de iarna pentru femei, unde veti gasi si modelele Columbia Varaluck III, Geci de iarna umplute cu puf si pene Columbiaun magazin ce de la lansare strange din ce in ce mai multe pareri bune si branduri originale precum Columbia, Timberland, Pepe Jeans, Nike, Air Jordan, Adidas Originals & Performance, Converse, O`Neal, Fundango si Speedo.

O colectie varianta de geci pentru femei veti regasi si in oferta Decathlon, Hervis,  Answear, eMAG.ro sau Fashion Days.

Caracteristicile gecii Columbia Varaluck: respingere avansată Omni-Shield ; glugă de furtună reglabilă, detaşabilă; cordon talie reglabil; cordon tiv ajustabil; izolaţie umplutură; Buzunar interior de siguranţă; Buzunare închise cu fermoar; lungime centrală spate: 39”. Compoziție material: MANTA OMNI-SHIELD; 100% nailon diagonal; CĂPTUŞEALA; 100% tafta nailon 210T; IZOLAŢIE; 60% umplutură/ 40% umplutură pene.

Vezi Modele și Prețuri la Geci Columbia în magazinele:

Geci de iarna marca Columbia pentru femei, acum in oferta magazinelor online eMAGOriginalsMyClosetDecathlonHervisAnswear, FashionDayssi B-Mall.

Exit mobile version