Modele de genti casual sau business Sonia Ricci, in oferta la … ei bine, nu o sa va vina sa credeti, chiar la libraria dvs. preferata, elefant.

Genti business Sonia Ricci

 

Geanta Sonia Ricci o geanta business perfecta pentru o tinuta business. Confectionata din piele, cu o bareta fixa, ingusta si detasabila prinsa cu sistem carabiniera are o compartimentare perfecta pentru documentele tale: doua compartimente interioare si un buzunar exterior frontal cu fermoar. Se inchide cu fermoar si are urmatoarele dimensiuni: inaltime (cm): 27, lungime (cm): 36, latime (cm): 12. Produs fabricat in Italia. Disponibila in diverse culori: cognaq, noir, rosso.

 

 

 

Un model de geanta business care sigur te va face remarcata. Geanta pentru documente, business din piele cu o bareta fixa si o bareta ingusta si detasabila prinsa cu sistem carabiniera. Compartimentare incapatoare: patru compartimente interioare si un buzunar exterior lateral cu fermoar, inchidere cu sistem metalic. Dimensiuni: inaltime (cm): 30, lungime (cm): 40, la time (cm): 17. O geanta statement pentru o intalnire de afaceri.

 

 

mai multe genti business Sonia Ricci aici

 

Genti casual Sonia Ricci

 

Adauga un detaliu interesant aparitiei tale: o geanta eleganta. Geanta casual din piele Sonia Ricci, cu doua barete fixe, de purtat pe incheietura mainii. Doua compartimente, separate de un buzunar cu fermoar. Are inchidere cu fermoar si sistem metalic. Bareta detasabila este prinsa cu sistem carabiniera, cu posibilitate de ajustare. Disponibila in patru culori: negru, maron, rosso si beige.

 

 

Cand vrei sa fii remarcata, adauga putina culoare aparitiei tale. Geanta casual din piele, cu doua barete fixe, de purtat pe incheietura mainii. Trei compartimente, cu doua buzunare, dintre care unul cu fermoar, si unul pentru telefon. Are inchidere cu fermoar. Inaltime (cm): 33. Lungime (cm): 40. Latime (cm): 16. Disponibila in 5 culori: verde, portocaliu, negru, maron si bej.

 

 

Cu un design care iese in evidenta, aceasta geanta este ideala pentru o tinuta casual. Geanta casual din piele, cu o bareta fixa, de purtat pe incheietura. Un singur compartiment, cu doua buzunare, dintre care unul cu fermoar, si un buzunar din piele pentru telefon. Inchidere cu fermoar si sistem metalic. Inaltime (cm): 30. Lungime (cm): 33. Latime (cm): 16.

 

Exit mobile version