“Have a nice day” nu este doar formula cu care Gioseppo isi saluta clientii, ci scopul catre care sunt indreptate eforturile de productie ale brandului spaniol. Intreaga sa viziune este structurata de ambitia de a face ziua consumatorului un pic mai senina si mai placuta.

Obiectiv care vine cu provocarile sale, dar pe care Gioseppo la depaseste cu brio, infuzand piesele vestimentare, incaltamintea si accesoriile create cu o doza irezistibila de caldura si degajare mediteraneene. Gioseppo creeaza pentru barbati si femei, precum si pentru copii, producand concepte casual super trendy care, pe langa designurile atractive, exceleaza prin accesibilitate. Cu Gioseppo, fiecare zi e o zi cu adevarat buna nu doar pentru outfituri, ci si pentru achizitii!

 

Geanta plaja Gioseppo Etnico

 

Geanta de plaja Gioseppo Etnico. Acest model de geanta de la Gioseppo reprezinta geanta ideala pentru plaja, pentru ca este foarte practica si vei fi uimita cate lucruri incap in ea: tableta, revista, ochelari de soare, prosopul de plaja sau costumul de baie. In interior: 90% poliester, 10% bumbac; in exterior: 100% fibra vegetala (ornamentele gentii sunt fabricate din hartie si lemn).

Dimensiuni geanta plaja Gioseppo Etno multiculoro: lungime de 50 cm, inaltimea 31 cm si latimea de 20 cm.

 

Geanta plaja Gioseppo Viterbo

 

Geanta plaja Gioseppo Viterbo. O geanta de plaja bleumarin cu detaliul in print ancora, din fibra vegetala, cu paiete asemanatoare texturii sidefate de cochilie de scoica, ultra incapatoare (tableta si revistele glossy le vei avea aproape in orice secunda), va fi ideala in sejururile pline de soare la malul marii. Compozitie: 100% fibra vegetala.

 

Geanta plaja Gioseppo Lustrous

 

Geanta de plaja dama Gioseppo Lustrous. O geanta de plaja de culoare naturala lemnoasa, din fibra vegetala, ultra incapatoare (tableta si revistele glossy le vei avea aproape in orice secunda), va fi ideala in sejururile pline de soare la malul marii. Compozitie: 100% fibra vegetala.

 

Geanta plaja Gioseppo Aosta

 

Geanta eleganta de plaja pentru femei Gioseppo Aosta de culoare bleumarin. O geanta de plaja bleumarin cu detaliul in print ancora, din fibra vegetala, cu paiete asemanatoare texturii sidefate de cochilie de scoica, ultra incapatoare (tableta si revistele glossy le vei avea aproape in orice secunda), va fi ideala in sejururile pline de soare la malul marii. Compozitie: 100% fibra vegetala.

Gentile de plaja elegante Gioseppo precum si alte articole ale casei de moda italiene Gioseppo veti regasi in magazinul online Comodo.

Exit mobile version