depurtat.ro

Rucsac Parker documente sau de laptop, din piele neagra, stampata, tratata anti-zgariere, cu manere si bretele. Rucsacul prezinta un buzunar exterior cu fermoar, este captusit cu moar bordeaux, pe interior vei descoperi un suport de instrumente de scris, telefon si breloc si prindere chei pe interior. Dimensiuni 405x330x15 mm. Logo-ul metalic Parker denota originalitatea acestui rucsac din piele business.

yves-rocher.ro

 

 

Servieta business Parker cu 2 compartimente documente/ laptop, din piele neagra, stampata, tratata anti-zgariere, cu maner, sigla metalica Parker. Captusita cu moar bordeaux, compartiment cu fermoar, suport instrumente de scris si breloc prindere chei pe interior. Incuietoare metalica. Dimensiuni 395x95x280 mm.

 

Geanta documente si laptop, din piele neagra, stampata, tratata anti-zgariere, cu manere si sigla metalica Parker. Captusita cu moar bordeaux, compartiment cu fermoar, suport instrumente de scris, telefon si breloc prindere chei pe interior, dimensiuni 420x395x15 mm.

flanco.ro/

 

 

Servieta business pentru documente, de culoare neagra, model clasic, din piele, cu maner, Cerruti. Combinatie piele/ textil, o geanta cu 2 compartimente, incuietoare metalica cu sigla Cerruti. Dimensiuni servieta 355x280x100 mm.

 

 

Geanta voiaj  Cerruti din piele veritabila neagra, cu sigla Cerruti embosata. Alte detalii: Buzunar fata, Compartiment cu fermoar interior, fermoar dublu, Manere cu manson, Bareta umar textil/piele, pad pentru umar, Prinderi metalice, Butoni anti-murdarire pe fund, Dimensiuni 555x250x275 mm.

 

answear.ro