Ghetele si bocancii Dr. Martens, sunt raspunsul la moda creata in lumea anterioara internetului, a MTV-ului a CD-urilor si smartphone-urilor. Intr-un garaj din Munchen, Dr. Klaus Martens avea pregatite un pantof aproape creat din aer, iarin acelasi timp in Northampton (Anglia) familia Griggs erau plini de idei si experienta in confectionarea pantofilor de calitate premium. S-au cunoscut, ca o trupa clasica rock la prima auditie, printr-un anunt in paginile unei reviste specializate. Iar de aici pana la crearea unui brand premium, de incaltaminte de calitate (si am adauga noi, nu tocmai ieftina) nu a mai fost mult. Astfel s-a inventat incaltamintea care inoveaza prin auto-exprimare datorita modelelor pe care le vei recunoaste de acum incolo oriunde: incaltamintea rebela, cu personalitate Dr. Martens.

Dr. Martens au fost întotdeauna diferiti. Nici o altă marcă nu a fost suferit atatea schimbari, personalizari ca si DM. Ei au fost prosul creat de moda de oras si au incurajat si perpetuat la randul lor cultura urbana, creativitatea tinereasca a unei generatii care nu se poate imagina fara e-mail, mp3, fara comunicare rapida si nevoia de a iesi in evidenta. 

am

Ghetele, bocancii si cizmele de dama originale de la Dr. Martens iti ofera sprijin, te ajuta sa iti eliberezi creativitatea, te inspira si iti asigura combustibilul identitatii tale. Nici adolescentii si barbatii nu au fost uitati, (vezi modelele de incaltaminte pentru barbati) Dr Martens se adreseaza tuturor, fiind un brand universal ce mai bine de jumatate de secol a cautat si reusit sa atraga atentia, datorita incaltamintei de calitate pe care o ofera.

Ghetele si bocancii Dr.Martens sunt la mare cautare printre adolescenti si cei cu varsta de 30 de ani care inca mai simt nevoia de a isi exprima personalitatea la fiecare pas. Nu mai trebuie sa iti comanzi din strainatate, de pe amazon ghetele, bocancii si cizmele Dr. Martens originale, incaltaminte care sa iti placa cu adevarat. Ghete si cizme funky, casual rock, modele colorate, inalte si cu personalitate Dr. Martens pentru fete si femei, pe care le poti cumpara acum din Romania de la Answear.roB-Mall, si My Closet (fotografia va va redirectiona catre magazinul online). Intregul catalog de incaltaminte pentru femei Doc Martens il gasiti aici.

Nu mai trebuie sa iti comanzi din strainatate, de pe amazon ghetele, bocancii si cizmele Dr. Martens originale, incaltaminte care sa iti placa cu adevarat. Ghete si cizme funky, casual rock, modele colorate, inalte si cu personalitate Dr. Martens pentru fete si femei, pe care le poti cumpara acum din Romania de la Answear.ro, B-Mall, si My Closet.

Exit mobile version