Ghete pentru fete si ghete de dama in stil cu o toamna trendy. Fie ca iti doreste ghete inalte tip cizma, ghete cu sireturi sau ghete lacuite, vei regasi mai jos o selectie care sa fie pe gustul tau. Iar preturile acestor perechi de ghete de calitate sunt cu adevarat mici. Le-am regasit in oferta FashionDays, la Depurtat si RubyFashion (cele mai mici preturi) si la Answear.ro.

Un adevărat must-have al sezonului! Ghetele tip cizmuliţe cu sireturi, foarte trendy cu aspect de piele lăcuită fac inimile pasionate de modă să bată mai repede. Talpa profilată conferă şireturilor o mai bună susţinere şi un aspect mai solid. În ideea trendului militar, această încălţăminte robustă este un accesoriu potrivit zi după zi. În combinaţie cu colanţi sau pantaloni-burlan, veţi atrage cu siguranţă toate privirile!

Ghete lacuite din piele

Ghete lacuite cu siret, foarte trendy și talpă cu structură. Material superior: imitaţie de piele lăcuită, Talpă interioară: material textil. Disponibile in 3 variante de culori, alb, negru sau verde.

Ghete din panza

Ghete din panza de toamna, pentru fete si femei cu un model floral sau cadrilat burberry in tendinte.

Ghete motiv floral

Ghete cu model modern decorativ. Material superior: imitaţie de piele, Talpă din cauciuc rezistent.

Ghete moderne şi confortabile, ideale pentru orice ţinută şi situaţie. Model feminin cu şireturi fine, disponibil în culori actuale. Material superior: imitaţie de piele, Talpă: material sintetic

Ghete confortabile cu aspect clasic etern, marca Kappa! Model sport-casual căptuşit foarte călduros şi prevăzut cu talpă robustă cu profil. Material superior: material sintetic, Talpă interioară: material sintetic, Talpă: sintetic TPR.

Cauta printre sutele de perechi de ghete in oferta FashionDays, la Depurtat si RubyFashion (cele mai mici preturi) dar si la Answear.ro.

Exit mobile version