depurtat.ro

Adidas F10, gheata speciala pentru fotbal este ideala pentru jucatorii amatori care doresc viteza si echilibrul perechilor Adidas F50 dar fara a plati sumele mult mai mari necesare achizitionarii unei incaltaminte sport premium pentru profesionisti. Adidas F10 nu sunt la fel de usori ca si F50, desi la cei 260 de grame sunt inca foarte usori, dar au un pret de vanzare la jumatate. Adidas F10 sunt ghetele de fotbal considerate de catre antrenori drept cea mai potrivita pereche entry level.

yves-rocher.ro

De unde cumperi adidasi fotbal originali?

Adidasi si ghete fotbal ePantofi

Pantofi sport speciali pentru fotbal la www.eMAG.ro

Incaltaminte fotbal Hervis

Adidasi fotbal la originals

Adidasi fotbal la My Closet

Incaltaminte fotbal la B Mall

Partea superioara a Adidas F10 este confectionat din poliuretan de inalta densitate si calitate in forma SprintSkin sau Singmax ai adidasilor F50 adiZero sau Adidas F30 (ghetele pentru semi-profesionisti, din gama medie de pret). Aceasta este extrem de durabila, rezistenta la abraziune, flexibila și ușor de curățat.

Având în vedere ca sunt o pereche de ghete de fotbal foarte usoare (mai usoare decat modelele Victory), au un design excelent și sunt cei mai competitivi din punctul de vedere al pretului mic la care pot fi cumparati, Adidas F10 sunt ideali pentru fotbalistii amatori sau cei ce cocheteaza la modul mai serios cu acest sport.

Schimba jocul prin viteza si culoare. Pantofii sport adidas F10 Trx Hg sunt special conceputi pentru fotbal, avand exteriorul dintr-un material foarte usor si cu un design special conceput pentru o viteza maxima. Captuseala din interior este tratata cu tehnologia Agion care lucreaza impotriva inmultirii bacteriilor, oferind un miros placut. Culoare: Negru, galben sau Mov cu Alb. Material: Exterior alte materiale, interior textil si alte materiale, talpa din cauciuc.

Modelele prezentate, si multe altele puteti gasi la eMAG.ro, FashionDays, Hervis, originals, My Closet si B-Mall.

flanco.ro/
Despre brandul Adidas

Adi Dassler este creeatorul brandului care a revoluționat sportul și întreaga industrie.În 1923, la vârsta de 23 de ani, Adi l-a convins pe fratele său Rudolf să i se alăture, pentru a creea împreună papuci sport, iar în anul 1930 au cumpărat fabrica pe care o aveau sub împrumut. Primul mare succes al celor doi începe în 1923 când Arthur Jonath a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice, cu încălțăminte de la Dassler. În 1948 cei doi frați, Adi și Rudolf decid să înființeze propriile lor afaceri, astfel încât Rudolf fondează Puma, în timp ce Adi fondează adidas (numele mărcii este inspirat de numele acestuia Adi și inițialele numelui de familie Dassler).

Viziunea lui Adolph a fost să ofere atleților cea mai bună încălțăminte, devenind principalul furnizor al Jocurilor Olimpice și mai târziu, partener oficial al Cupei Mondiale din SUA. Valorile adidas vizează o continuă îmbunătățire a calității, design-ului și imaginii produselor, orientarea către consumatori, o inovație permanentă în tehnonologie pentru a ajuta atleții să atingă cele mai înalte performanțe. Adidas deține în acest moment produse destinate următoarelor domenii: alergare, fotbal, tenis, golf, crichet, baschet, rugby, gimnastică, skateboarding, baseball, acesorii. La mijlocul anilor 1990 adidas a împărțit produsele în 3 grupe principale: adidas Performance creat pentru a menține devotamentul față de sportivii de performanță, adidas Originals creat pentru a fi în pas cu moda și cu tendințele și adidas Style Essentials. “Nimic nu este imposibil !” este noul slogan de marketing al brand-ului adidas. Adidas este la momentul actual al doilea mare producător de vestimentaţie sportivă dupa Nike.

Modelele prezentate, si multe altele puteti gasi la ePantofi, eMAG.ro, FashionDays, Hervis, originals, My Closet si B-Mall.

answear.ro