Alearga pe terenul de fotbal ca un animal de prada, datorita ghetelor de fotbal Adidas. Indiferent ca ai nevoie de o pereche de adidasi pentru teren sintetic, artificial sau practici fotbalul in sala, Adidas iti ofera cea mai buna selectie de incaltaminte pentru sportul tau preferat. Datorita Adidas, vei fi mai agil, mai rapid, mai agresiv in controlul balonului. Oferind performanță dar si design pentru a se potrivi profilului său amenințător, adidasii special creati de Adidas pentru fotbal pe teren sintetic sau in sala sunt adevarate arme letale gata de a înscrie. Va recomandam oferta magazinelor online ePantofi, www.eMAG.roFashiondays, Hervis, Originals si B-Mall.

Ghetele de fotbal Adidas Predito LZ IN vor atrage atentia datorita culorilor electrice combinate pentru crearea unui contrast rece – cald. Acestea sunt foarte comode si au striatii in relief pe laterala pentru a ajuta la controlul balonului iar talpa este rezistenta si antiderapanta astfel incat vei avea stabilitate si siguranta in miscari.  Sunt recomandate pentru sala de fotbal. Culoare:  Galben. Material: Exterior – sintetic, Interior – sintetic si textil, Talpa – cauciuc.

Ghetele de fotbal Predito LZ TRX vor atrage atentia asupra ta pe terenul sintetic datorita combinatiei de culori albastru, galben, alb. Crampoanele iti vor oferi stabilitate in miscare si te vei putea concentra asupra mingii.

Fotbalul este sportul tau preferat? Atunci alege ghetele Adidas 11 Nova TRX TF. Confectionate din piele si sintetic in partea superioara, acestea au talpa special creata pentru a fi perfecte pe terenurilor sintetice. Sigla Adidas o gasim imprimata pe talpa si la spate. Fii profesionist.

Ghetele de fotbal Predito LZ TRX TF vor atrage atentia datorita culorilor electrice combinate pentru contrast rece – cald. Acestea sunt foarte comode si au striatii in relief pe laterala pentru a ajuta la controlul balonului iar talpa este rezistenta si antiderapanta astfel incat sa ai siguranta si stabilitate. Sunt recomandate pentru fotbal in sala.

Ghete Adidas Kaiser, o pereche de ghete profesionale pentru fotbalul in sala, confectionati din piele.

Va recomandam oferta magazinelor online

De unde cumperi adidasi fotbal originali?

Adidasi si ghete fotbal ePantofi

Pantofi sport speciali pentru fotbal la www.eMAG.ro

Incaltaminte fotbal Hervis

Adidasi fotbal la originals

Adidasi fotbal la My Closet

Incaltaminte fotbal la B Mall

Exit mobile version