Ghete rezistente si bocanci caldurosi Timberland pentru femei. Noile modele de ghete si bocanci Timberland, din linia de incaltaminte pentru femei Timberland se remarca prin confort, calitate si rezistenta la intemperii. Ghetele de dama Timberland va va oferi un confort de exceptie si in sezonul rece fiind calduroase si impermeabile. Noua colectie Timberland va invita sa alegeti dintr-o vasta gama de modele de ghete de calitate de la Timberland, cu blanita pe interior, cu talpa joasa sau ridicata, cu prindere cu sireturi in mai multe ochiuri, in zeci de modele casual, sport sau pentru drumetii. Ghetele Timberland pentru femei au aceleasi tehnologii performante ce asigura o izolare optima a piciorului si efect antiderapant pe care le regasiti in absolut orice pereche de incaltaminte Timberland.

The Timberland Company este o companie producatoare de incaltaminte si imbracaminte din Statele Unite. Compania infiintata in 1918, in Boston, Massachusetts, s-a remarcat prin productia de incaltaminte rezistenta conditiilor nefavorabile de mediu, rezistenta la apa, si ger, la socuri, perfecta pentru calatoriile montane. In ultimele decenii, brandul Timberland s-a consacrat drept o marca internationala, un producator de incaltaminte ce simbolizeaza un mod de a fi, cel al persoanei active ce pune pret pe calitatea unui produs, drept premiza a increderii in outfit si in echipament atunci cand isi urmeaza hobby-ul sau isi respecta stilul de viata.

Timberland la FashionDays

In sezonul rece, femeile inteligente aleg incaltamintea calduroasa, nu cea fitoasa, ci cu un design functional si atractiv, potrivita stilului lor de viata. Indiferent de stillul vestimentar preferat sau necesitati, casual, sportiv, elegant sau gothic-rock Timberlad va ofera o gama variata de ghete si bocanci pentru femei, incaltaminte comoda si calduroasa, confectionata din materiale de cea mai buna calitate. Alegeti acum ghetele si bocancii pentru femei Timberland la cele mai bune preturi, cu transport gratuit. Cauta cel mai mic pret la incaltamintea Timberland pentru femei in colectiile de incaltaminte (si de imbracaminte) ce sunt comercializate in Romania de magazinele online: ePantofi, Answear.ro, FashionDays, AboutYOUeMAGMy Closet si Zoot.

aici Stocul Timberland la eMAG.ro

Vezi cel mai mic pret la incaltamintea Timberland pentru femei in colectiile de incaltaminte (si de imbracaminte) ce sunt comercializate in Romania de magazinele online: ePantofi, Answear.ro, FashionDays, AboutYOUeMAGMy Closet si Zoot.

Exit mobile version