depurtat.ro

ANA LUBLIN , brandul suedezo brazilian de incaltaminte de dama, a lansat noua colectie eleganta pentru toamna iarna. Vezi campania de reduceri de pret a FX Fashion. Ghete si cizme Ana Lublin de dama din Colectia On the road sau Urban Line. Ghete joase sau inalte, ghete model texan sau rock cu tinte si capse, ghete si cizme elegante cu inchidere pe baza de catarame, sireturi sau fermoar. Iar reducerile de pret ale outleturilor online romanesti Answear.roeMAGReady to Wear Boutique Mall sau Comodo sunt consistente de pana la 85%.

Ghete Ana Lublin Parker pentru fete si femei din Colectia On the road Fall/Winter 2013/2014. Ghete joase, confectionate la exterior din piele sintetica, iar pe interior piele sintetica si material textil. Inaltimea tocului este de 4cm. Ghetele sunt decorate cu tinte si capse metalice de diferite forme, pentru un aspect casual rock. Disponibile in diferite variante de culori si marimi.

depurtat.ro

Catalog Ghete Ana Lublin

Cizme de dama Ana Lublin Jennifer, din colectia On the road, cizme cu toc la exterior fiind confectionate din piele nabuc sintetica. Inaltimea tocului este de 8 cm. Se inchid cu fermoarul amplasat pe o parte.

 

Ghete de dama, model texan decorate cu tinte din metal. Ghete Ana Lublin de dama din colectia On the road, de inaltime medie. Inaltimea tocului este de 5cm.

 

Ghete Ana Lublin Pace, pentru femei, culoare nuantata pe roscat. Ghete inalte cu siret si fermoar lateral, din colectia On the Road.  Inaltime toc: 4 cm. Disponibile in mai multe variante de culori.

noriel.ro

 

Cizme de dama Ana Lublin Madison din colectia casual Urban Line. Ana Lublin Urban Line este o linie vestimentara ideala pentru look-ul de zi cu zi, pentru doamna sau domnisoara ce merge la scoala sau servici si prefera tinutele casual, confortabile. Cizme de dama Ana Lublin confectionate din piele intoarsa sintetica, cu toc de 9cm. Incaltaminte ideala pentru toata ziua.

 

 

Cizme Ana Lublin de dama, Colectia On the road, cizme joase pentru bikeri. Exteriorul este din piele sintetica iar pe interior sunt prevazute cu lana si piele, fiind astfel o pereche de cizme calduroase si confortabile de purtat pe timpul iernii. Inaltimea tocului este de 4 cm, cizmele fiind decorate cu tinte de metal.

 

Ghete de dama Ana Lublin Pilar, ghete de dama din colectia Ana Lublin On the road, din colectia Fall Winter. Ghete inalte cu siret, cu aspect punk – rock din piele sintetica, cu inaltimea tocului de 4cm si decoratiuni tinte metalice.

 

Catalog Ghete Ana Lublin

Ghete model texan Ana Lublin Candance, ghete de dama din colectia On the road. Ghete texane joase, cu interior din material sintetic si piele.  Inaltime toc: 4 cm, decoratiuni: tinte de metal. Ghetele se inchid cu fermoar pe o parte. Disponibile pe negrumaro si crem kaki.

answear.ro