Volcom este un brand pentru un stil de viata modern care intruchipeaza spiritul creativ al culturii tinerilor. Compania a fost creata bazandu-se pe libertate, inovatie si experiment, ramanand, in acelasi timp, dedicata traditiei. Abordarea avangardista a Volcom in ceea ce priveste hainele si brandul i-a creat un nume in industria sportului si dincolo de aceasta. Scopul Volcom este sa ofere haine si incaltaminte tuturor oamenilor, indiferent ca impartasesc pasiuni diverse de la arta, muzica si film pana la skateboarding, surfing, snowboarding si motocross. Se concentreaza pe sprijinirea sportivilor, artistilor si muzicienilor – oferind mijloace pentru persoanele creative sa fie si sa se exprime impreuna. Acest efort de colaborare are ca rezultat totul, de la seria de concursuri „Lasati copiii sa mearga liberi pe bicicleta”, pana la competitia de surf „Volcom Pipeline Pro” sau la Volcom Entertainment.

Articole de imbracaminte si incaltaminte Volcom inclusiv faimoasele ghete de dama si barbati sau pentru adolescenti, fete si baieti, veti gasi in magazinele online B-Mall (recomandat pentru o gama variata de articole de imbracaminte si incaltaminte marca Volcom) si u-man (ghete sport de dama si barbati, la preturi simtitor mai mici decat in orice alt magazin romanesc).

Convingerea brandului Volcom ca „singura constanta este schimbarea” defineste dorinta lor de a cuprinde complexitatea si diversitatea care exista in lume si capacitatea de a o aplica in propriile creatii. De asemenea, brandul Volcom se defineste prin abordarea deschisa fata de afaceri si viata, in general. Look-ul flexibil permite brandului Volcom sa ofere mai multe sensuri si sa fie reprezentativ pe mai multe niveluri. Creata intr-o excursie de snowboarding in iarna lui 1991 de Richard Woolcott si Tucker Hall, marca Volcom a incorporat o filozofie de baza a tuturor timpurilor: „Tinerii importiva regulilor”. Aceasta energie a fost o stare pentru a sprijini gandirea creativa tinereasca.

Volcom a fost (si inca mai este) o familie de persoane care nu accepta presiunea regulilor. Produsele lor (care includ haine de strada, costume de baie, denim, sandale si accesorii) combina stilurile de moda cu calitatea, confortul si performanta sportiva. Constiinta eco, V. Co-Logical Series, colaborarea V. Co-Operative Series si Featured Artist Series sunt doar cateva dintre colectiile Volcom. Cu modele pentru barbati, fete si tineri, ei creeaza haine si incaltaminte care nu numai ca exemplifica stiul de viata, dar intensifica si capacitatea de a-l aborda.

 

Ghete barbati Volcom

 

 

Ghete dama Volcom

 

Articole de imbracaminte si incaltaminte Volcom inclusiv faimoasele ghete de dama si barbati sau pentru adolescenti, fete si baieti, veti gasi in magazinele online B-Mall (recomandat pentru o gama variata de articole de imbracaminte si incaltaminte marca Volcom) si u-man (ghete sport de dama si barbati, la preturi simtitor mai mici decat in orice alt magazin romanesc).

Exit mobile version