Colectia de ghete pentru iarnă Converse Lugged Winter se adreseaza atat barbatilor cat si femeilor, prin modele ce pastreaza alura brandului Converse dar inglobeaza designul si tehnologiile specifice sezonului rece.

Cand spui Converse, nu te mai gandesti doar la iconicii tenisi si bascheti din panza si guma. Incaltamintea Converse si-a marit orizontul de produse atacand puternic segmentul de incaltaminte de toamna iarna, ghete Converse cu talpa inalta, antiderapanta si captuseala pe interior.

Modelele de ghete Converse Lugged sunt destinate sezonului de toamnă, în timp ce ghetele Lugged Winter, după cum îi spune și numele sunt adresate sezonului de iarnă. O gheată de toamnă poate fi purtată și iarna, în oraș, iar dacă doriți o pereche de ghete outdoor pentru zapadă, vă recomandăm să alegeți ghete speciale pentru hiking și zăpadă.

Încălțămintea de iarnă Converse Lugged Winter o găsiți în ofertele mai multor magazine online, rămâne doar să găsești modelul dorit dar și prețul cel mai mic: Epantofi, Footshop.ro, AboutYou, iQueens, Decathlon, Hervis, FashionDays, Answear.ro, Bibloo și eMAG.

Ghete iarna Converse Lugged Winter pentru femei

Ghete iarna dama Converse Chuck Taylor All Stars Lugged Winter 2.20
Ghete iarna Converse pentru femei Chuck Taylor All Star Lugged Winter 2.0

Ghete Iarna model UNISEX

Ghete iarna Converse Lugged Winter pentru Barbati

Mai multe modele de pantofi sport de iarna, ghete calduorase pentru femei si barbati – Converse Lugged Winter sau nu, poți cumpăra din magazinele online Epantofi, Footshop.ro, AboutYou, iQueens, Decathlon, Hervis, FashionDays, Answear.ro, Bibloo și eMAG.