Ghetele sport barbatesti Puma din seria SlipStream intr-o explozie de culori pentru o primavara sau toamna extravaganta in oferta originals, eMAG, B-Mall FashionDays, Answear.ro si magazinul specializat pe pantofi sport urbani si skate shoes u-man. Perechile de ghete pentru barbati Slipstream de la Puma reprezinta calitatea, va pun in centrul atentiei in permanenta fiind fabricate sa impresioneze! 

Ghete sport Puma Slipstream Lite SK

Puma revine pe piata, pentru sezonul de toamna, cu perechea de ghete indraznete FTR Trnmc Slipstream Lite SK. Partea superioara este confectionata din materiale textile si piele, combinatie de calitate, ce ofera rezistenta la uzura si durabilitate. Imprimeurile tip animal, blana sintetica prezenta pe exterior si culorile contrastante va ofera un aspect de invidiat si va pun in centrul atentiei in permanenta. Talpicul EcoOrthoLite are propietati antibacteriene si preia socurile in timpul mersului, pentru ca dumneavoastra sa fiti cat mai relaxat. Talpa exterioara, din cauciuc, va asigura o buna aderenta asupra solului si un plus de stabilitate pe orice suprafata, pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta. Perechea de ghete pentru barbati FTR Trnmc Slipstream Lite SK de la Puma este fabricata sa impresioneze

Ghete sport barbati Puma MMQ Slipstream Cammo

Printre produsele de cea mai buna calitate de la Puma se afla si perechea de ghete pentru barbati Puma MMQ Slipstream Cammo. Partea superioara este confectionata din piele, de inalta calitate, cu insertii de material textil, combinatie ce asigura comoditate, caldura si rezistenta in anotimpul rece al anului. Design-ul imprumutat din ghetele pentru armata, si culorile contrastante va ofera un look diferit, de apreciat, si va scot in evidenta in orice situatie. Talpa Trinomic, din cauciuc concentrat, va asigura aderenta pe orice suprafata si fixeaza bine piciorul pe sol, pentru siguranta si confortul dumneavoastra. Optati pentru produsele de calitate si alegeti perechea de ghete MMQ Slipstream Cammo!

Ghete sport barbati Puma Slip Slipstream

Inspirati de Tokyo Slipstream, cu par de ponei, ghetele barbatesti Puma Slip Stream Anml respecta tiparul, dar imbunatatit, parul de ponei este imprimat pe piele de caprioara. Partea superioara este confectionata din piele si material textil, combinatie de calitate, ce ofera rezistenta, durabilitate si un confort sporit, necesare unor ghete. Design-ul cu imprimeuri tip animal, culorile contrastante si parul de ponei va scot in evidenta si va ofera un look de apreciat, diferit. Talpa exterioara, confectionata din cauciuc, prezinta un sistem ce absoarbe socurile in timpul mersului, pentru un plus de confort. Ghetele pentru barbati Puma Slip Stream Anml, reprezinta calitatea! Vezi mai multe modele la Answear.rou-man, My Closet, B-Mall,  Originals si FashionDays.

Ghete sport barbati Puma FTR Slipstream

Ghete pentru barbati PUMA FTR Trnmc Slipstream Lite ZB. Partea superioara este confectionata din materiale sintetice si piele, combinatie de calitate, ce ofera rezistenta la uzura si durabilitate. Imprimeurile tip animal, blana sintetica prezenta pe exterior si culorile contrastante va ofera un aspect de invidiat si va pun in centrul atentiei in permanenta. Talpicul EcoOrthoLite are propietati antibacteriene si preia socurile in timpul mersului, pentru ca dumneavoastra sa fiti cat mai relaxat. Talpa exterioara, din cauciuc, va asigura o buna aderenta asupra solului si un plus de stabilitate pe orice suprafata, pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta. Perechea de ghete pentru barbati FTR Trnmc Slipstream Lite ZB de la Puma este fabricata sa impresioneze!

Ghetele sport barbatesti Puma din seria SlipStream intr-o explozie de culori pentru primavara sau toamna extravaganta in oferta Originals, Answear.ro si u-man. Vezi mai multe modele de ghete de toamna iarna pentru barbati si la My Closet, B-Mall si Fashiondays.

Exit mobile version