Halate de baie din bumbac de calitate pentru baieti si fetite, o oferta variata recomandata copiilor cu varstele 2-4 ani si 4-6 si 8- 12 ani. Halate de baie pentru copii, confectionate din bumbac in culori vii si atragatoare, material absorbant si personalizate cu personajele indragite din desenele animate: Disney Cars, Spiderman, Disney Frozen sau Hello Kitty. O gama variata de halate de baie din bumbac si bumbac organic am gasit si la eMAG.ro (peste 500 de articole) cat si la bonprix.ro si CEL.ro.

Confectionate din  bumbac 100%, de 400grame/mp, halatele Valentini Bianco sunt moi, placute la atingere si super absorbante. Halatele absorb in totalitate apa fara a lasa scame sau vreo senzatie neplacuta pe piele completand astfel confortul unei bai reusite! 

Halate copii Valentini Bianco din bumbac

Disponibile intr-o gama variata de culori, ecru, verde, roz, bleu – potrivite atat pentru baieti cat si pentru fetite. Marimi diverse, pentru baieti si fetite cu varsta intre 2-4 ani, 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 si 10-12 ani. Profita de reducerile de preturi la halatele de baie pentru baieti si fetite, din bumbac gros de calitate, marca Valentini Bianco sau de halatele de baie din bumbac organic de la eMAG.

Halat de baie din bumbac gros de calitate Valentini Bianco copii 2-10 ani

Halat de baie din bumbac gros de calitate Valentini Bianco copii 2-10 ani

Halate de baie din bumbac gros Valentini Bianco pentru copii

Halat de baie bumbac Valentini Bianco culoare roz pentru fetite 2-4, 4-6, 6-8 ani

Halat de baie din bumbac culoare verde pentru copii Valentini Bianco 2-4 6-8 ani

Halate baie bumbac fetite

Halatele de baie din bumbac gros calitativ recomandate fetitelor, sunt disponibile in marimi pentru baietii cu varsta de 2-4 ani, 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani si 10-12 ani.

Halat de baie din bumbac Hello Kitty pentru fetite 2-4, 6-8 ani

Halat de baie pentru fete 4-12 ani Violetta Disney

Halate baie bumbac baieti

Halatele de baie pentru baieti, confectionate din bumbac gros, de calitate, cu capacitate mare de absorbtie  mai jos prezentate, sunt disponibile in marimi pentru baietii cu varsta de 2-4 ani, 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani si 10-12 ani.

Halat de baie din bumbac gros pentru baieti personajele animate Disney Cars

Halate de baie bumbac absorbant pentru baieti Disney Planes 2-4 6-8 10-12 ani

Halatele de baie din bumbac de calitate pentru baieti si fetite pot fi cumparate de la www.eMAG.ro o gama variata de halate de baie superabsorbante din bumbac organic cat si de la BonPrix si CEL.ro.

Exit mobile version