depurtat.ro

Doar astazi, 26.03.2013, Libris ofera reduceri de la minim 30% pana la 80% pentru orice carte de pe site. Reducerea se aplica comenzilor facute online, astazi, intre orele 20:00 si 22:00.

yves-rocher.ro

Pe langa reducerile cu care ne-a obisnuit Libris de la 20% la 50% la diferite colectii de carti, astazi 26 Martie, Libris ne face o surpriza placuta: absolut orice carte de pe site va intra in oferta de reducere de pret de minim de 30%, discount-ul ajungand chiar si la 80%.

UPDATE: Happy Hours continua si astazi, 27 Martie intre 12-14.

Intrucat oferta este exceptionala, pentru a evita eventualele neplaceri datorate traficului imens in intervalul orar 20-22 (remember Black Friday?) va recomandam sa faceti un cont si un cos de cumparaturi de pe acum, urmand ca finalizarea comenzii sa o faceti in intervalul orar mentionat. Pentru comenzile peste 150 lei transportul este gratuit, pana la acest plafon puteti alege intre curierat Posta Romana sau Cargus.

Puteti alege dintr-o multitudine de categorii, afaceri si economie, arta, arhitectura si design, carti pentru copii, carti despre cresterea copilului, carti de drept sau manuale scolare, etc.

flanco.ro/

 

Cu o experienta de peste doua decenii in domeniul difuzarii de carte si muzica, LIBRIS Brasov are parteneriate cu peste 600 de colaboratori din tara si strainatate.

LIBRIS cuprinde:

– doua librarii situate in centrul istoric al Brasovului prin care aducem cartea, muzica si evenimentele culturale aproape de brasoveni;

– un depozit de carte si muzica spatios si modern care adaposteste peste 20 000 de titluri de carte si muzica;

– libraria online www.libris.ro, inaugurata in 2009, la ora actuala printre cele mai mari din tara;

– Asociatia Culturala “Libris”, implicata activ in viata comunitatii – producator de materiale discografice (respectand standardele ORDA), organizator de simpozioane, festivaluri de folk si poezie si al Targului International de Carte si Muzica de la Brasov.

Cu o experienta bogata, dar cu o echipa tanara si entuziasta, preocupata mereu de inovatie, LIBRIS are deschidere spre parteneriate directe si durabile cu firme romanesti sau straine din domeniul difuzarii de carte si muzica.

vezi oferta aici

 

answear.ro